Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 14 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 14 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή αλλαγές σε ραντεβού, ενώ ειδικά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες θα υπάρχει ένταση ή και αναποδιές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Κάποιο ζήτημα απ' το παρελθόν ζητά ξεκαθάρισμα. Απ' το απόγευμα όμως θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστες βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις, διάβασμα ή μαθήματα.

Δίδυμοι

Λίγο άστατα είναι τα οικονομικά σας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα αυτό, ενώ οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει μπορεί να φέρουν ξαφνικά έξοδα ή αναποδιές. Ξαφνική επίσης αλλαγή στα σχέδιά σας. Ακόμα, προσέξτε τις εντάσεις ή τις ίντριγκες στις παρέες σας, αλλά μετά το απόγευμα θα βελτιωθεί αρκετά το κλίμα.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί και μέχρι το μεσημέρι που σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά θέματα, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά και εμπόδια στις σχέσεις. Μην νιώθετε αδικημένοι. Συναισθηματική κάθαρση. Το βραδάκι όμως θα είναι πολύ πιο θετικό.

Λέων

Το πρωί μπορεί να ταραχτεί λίγο ο ύπνος και η ησυχία σας, ενώ οι δύσκολες όψεις της Σελήνης είναι πιθανό να φέρουν ξαφνικά στην επιφάνεια ορισμένα άλυτα θέματα που πρέπει να κλείσουν. Λίγο αρνητικό το κλίμα στη δουλειά, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Κατά τ' άλλα θα είναι μια μέρα κάπως εσωστρεφής, με ανάγκη για απομόνωση.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόοπτα οικονομικά θέματα ή άλλες ταλαιπωρίες γύρω απ' τα οικονομικά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, ενώ μπορεί να αλλάξουν και τα πλάνα σας.  Επίσης μέχρι το απόγευμα προσέξτε τις ίντριγκες, τα μυστικά αλλά και την τάση σας να θέλετε το κοντρόλ των καταστάσεων, κυρίως στα ερωτικά και τις φιλίες.

Ζυγός

Κάπως νευρικά ξεκινά η μέρα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού να φέρνει απρόοπτα γεγονότα στη δουλειά αλλά και περίεργες ή απότομες αντιδράσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μέχρι το απόγευμα επίσης η δύσκολη γωνία Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ψυχολογική κάθαρση, ίσως και λίγη κατάθλιψη ή “βάρος”, όμως το βράδυ θα είναι πιο θετικό.

Σκορπιός

Έμφαση σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μέχρι και το μεσημέρι, μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές ή εμπόδια στα παραπάνω. Και στο χώρο εργασίας όμως είναι νευρικά και ασταθή τα πράγματα. Το βραδάκι θα είναι πιο ευχάριστο και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

Τοξότης

Λίγη κυκλοθυμία προκαλεί η διέλευση της Σελήνης απ' τον Καρκίνο  σήμερα, ενώ η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει, προκαλούν αψυχολόγητες συμπεριφορές στα αισθηματικά ή σε σχέση με τα παιδιά, αλλά και δυσκολίες στα οικονομικά, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Πιο θετικό κι ερωτικό το βράδυ.

Αιγόκερως

Κοινωνική μέρα μεν, με αρκετές επαφές και γνωριμίες, αλλά οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης μέχρι το απόγευμα φέρνουν και κάποια απρόοπτα, είτε με τους συνεργάτες και το σύντροφο, ή στο σπίτι και σε θέματα ακινήτων. Η διάθεση επίσης είναι ίσως λίγο πιο βαριά, γίνεται και ένα ξεκαθάρισμα συναισθηματικό, όμως το βράδυ οι σχέσεις ισορροπούν.

Υδροχόος

Τον οίκο της εργασίας, της υγείας και της καθημερινής ρουτίνας τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει φέρνουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας ή κάποια απρόοπτα στη δουλειά, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Οι συναισθηματικές και νοητικές ανισορροπίες μπορεί να βγάλουν σωματικές μικροενοχλήσεις – προσέξτε και τη διατροφή σας.

Ιχθύες

Μπορεί να θέλετε να παίξετε, να διασκεδάσετε και να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να χαρείτε, όμως εμποδίζεται κάπως  η διασκέδαση και η δημιουργικότητά σας μέχρι το απόγευμα. Εμπόδια και στα ερωτικά, ίντριγκες στις φιλίες. Ξαφνικά έξοδα. Ωστόσο το βράδυ ξεπερνιούνται τα εμπόδια και θα μπορέσετε να βγείτε ή να περάσετε καλά.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Καρκίνο σήμερα τονίζει θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να φέρουν κάποια απρόοπτα, κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, όπου θα επικρατεί και νευρικότητα. Τα θέλω σας εμποδίζονται, ενώ στον επαγγελματικό χώρο υπάρχει μια δυσκολία. Βελτίωση μετά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being