Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Πατρινός βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης ήταν μόλις 13 ετών όταν προτοπαίχθηκαν οι "Δαίμονες"

O Πατρινός βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης...

Αν και δεν του αρέσουν τα μπουζούκια πήγε στο πρόγραμμα της Άννας Βίσση

Ο ταλαντούχος Πατρινός βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης αυτό το διάστημα που πρωταγωνιστεί στο ρόλο του ιεροεξεταστή στην ροκ όπερα «Δαίμονες» πλάι στην Άννα Βίσση, δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις.

Η πιο τελευταία του ήταν στην ψυχαγωγική εκπομπή Joy στο κανάλι του Σκάι όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγωγή του επιθέτου του για το οποίο είναι περήφανος.

Επίσης ανέφερε ότι όταν πρωτοπαίχτηκαν οι «Δαίμονες» στο Αττικόν το 1991 ήταν 13 χρονών (άρα ο ίδιος είναι σήμερα περίπου 35 χρονών) και δεν ήξερε πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη ροκ όπερα...

Όσο για την Άννα Βίσση όπως είπε ο Νίκος Καραγκιαούρης, την είχε ακουστά αλλά δεν ήξερε τα τραγούδια της και την πορεία της και τώρα που τα έψαξε, ανακάλυψε πόσο σπουδαία είναι.

Αν και δεν δηλώνει επ’ ουδενί λάτρης των μπουζουκιών και των προγραμμάτων πίστας ο πανύψηλος (2 μέτρα και 5 εκατοστά) Νίκος Καραγκιαούρης όταν επιλέχτηκε για τον ρόλο του στους «Δαίμονες», πήγε να ακούσει την Άννα Βίσση και ομολογεί ότι του άρεσε καθώς όπως δήλωσε στην εκπομπή Joy, δεν ήταν ακριβώς «μπουζούκια» αυτό που έκανε η Άννα Βίσση, αν και προληπτικά είχε πάρει μαζί του και ωτοασπίδες!

Mίλησε ακόμα για τον Νίκο Καρβέλα που υποστήριξε πως μπορεί κάποιες φορές να είναι απότομος, αλλά είναι δίκαιος.

Ο Νίκος Καραγκιαούρης αποκάλυψε τέλος πως του έχουν πετάξει λεμόνια όταν τον άκουγαν να τραγουδάει ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως θα δούλευε με χαρά σε γραφείο τελετών!

H φωτ. είναι από το σάιτ neanews.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight