Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ηλεία: Έδωσαν χαμόγελο στα παιδιά των μαρτυρικών χωριών της Αρτέμιδας και της Μακίστου

Ηλεία: Έδωσαν χαμόγελο στα παιδιά των μα...

Πρωτοβουλία του Ομίλου Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας

Το χαμόγελο άνθισε την Πρωτομαγιά,  στα παιδικά χείλη των παιδιών των μαρτυρικών χωριών της Αρτέμιδας και της Μακίστου όταν τα μέλη του Ομίλου Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας τους επισκέφθηκαν για να δημιουργήσουν στα χωριά παιχνιδοθήκες.

Στην Αρτέμιδα τα μέλη του Ομίλου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Βασίλης Κυριακόπουλος μαζί με πολλά παιδιά αλλά και τους γονείς τους στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στο παλιό σχολείο του χωριού, που λειτουργεί και ως μουσείο, τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια στην Αρτέμιδα. Τα μέλη του Ομίλου εκτός από τα παιχνίδια χάρισαν στα παιδιά και πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν μέλη του συλλόγου αλλά και άλλα παιδιά από το 1ο Σύστημα προσκόπων Ηλιούπολης.

Λίγο αργότερα τα μέλη του Ομίλου επισκέφθηκαν τη μαρτυρική Μάκιστο όπου παρουσία του προέδρου κ. Επαμεινώνδα Πόθου παραδόθηκαν στα παιδιά παιχνίδια που είχαν δωρήσει άλλα παιδιά για τη δημιουργία και εκεί παιχνιδοθήκης.

Τα παιδιά ευχαρίστησαν τα μέλη του Ομίλου και τους πρόσφεραν λουλούδια που είχαν μαζέψει από τον κήπο τους.

Η πρόεδρος του Ομίλου κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη αφού τους εξήγησε ότι στόχος είναι οι παιχνιδοθήκες να λειτουργούν σαν τις δανειστικές βιβλιοθήκες και κάνοντας αυτοί την αρχή να μπορούν να συμπληρώνονται με παιχνίδια από τους κατοίκους ή τους ετεροδημότες, τους υποσχέθηκε ότι θα τους ξαναεπισκεφθούν  όταν το σχολείο που ανακαινίζεται θα είναι έτοιμο, ώστε να συμπληρώσουν με καινούργια παιχνίδια την παιχνιδοθήκη τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View