Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολλά κρουαζιερόπλοια όλο το Μάιο στο Κατάκολο της Ηλείας

Πολλά κρουαζιερόπλοια όλο το Μάιο στο Κα...

Την Μ. Παρασκευή αναμένεται το κρουαζιερόπλοιο Nordam και την Κυριακή του Πάσχα το Deliziosa

Με συνολικά 34 κρουαζιέρες υποδέχεται τον μήνα Μάιο του 2013 το λιμάνι του Κατακόλου, στο γειτονικό νομό Ηλείας με την πρώτη από αυτές να κάνει την εμφάνισή της σήμερα Μεγάλη Τετάρτη το πρωί.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Πατρίς, το κρουαζιερόπλοιο Eurodam κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι και αναχώρησε τις 3 το μεσημέρι, ενώ μεθαύριο Μεγάλη Παρασκευή το κρουαζιερόπλοιο Nordam θα φτάσει στο Κατάκολο επίσης στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, το κρουαζιερόπλοιο Deliziosa θα είναι στην περιοχή την Κυριακή ανήμερα του Πάσχα 5 Μαΐου, με ώρα άφιξης τις 12 το μεσημέρι.

Ακόμα δύο κρουαζιέρες θα υποδεχθεί το επίνειο του Πύργου τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαΐου 2013, με τα πλοία MSC Divina και Columbus 2 και MSC Fantasia και Fascinoza, αντίστοιχα ενώ στις 8 και 9 Μαΐου στο Κατάκολο θα καταπλεύσουν τα κρουαζιερόπλοια Magica και Norwegian Jade αντίστοιχα.

Το γνωστό MSC Divina αναμένεται να βρεθεί στο Κατάκολο στις 13, 20 και τις 27 Μαΐου (Δευτέρα), με τα MSC Fantasia και Fascinoza να επισκέπτονται το λιμάνι στις 14, 21 και 28 Μαΐου.

Όπως ανακοινώνει το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου, 4 συνολικά κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν την ίδια ημέρα μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 23 Μαΐου, ενώ ο μήνας αναμένεται να «κλείσει» την τελευταία ημέρα Παρασκευή 31 Μαίου, με τον κατάπλου των κρουαζιερόπλοιων Noordam και Zenith.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις