Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Σαρώνει" ντοκουμέντο η ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό στη Σαχτούρη

Πάτρα: "Σαρώνει" ντοκουμέντο η...

Τους 'δένουν" από το βίντεο

Μπροστά σε προφορικές αναφορές για τους δύο φόνους στην οδό Σαχτούρη βρέθηκαν αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ διερευνούσαν τη συμμετοχή γνωστού πατρινού ποινικού σε διάφορα αδικήματα για τα οποία μάλιστα έχουν εκδοθεί και εντάλματα.

Το υλικό των συνομιλιών έχει μεταφερθεί από την Αθήνα στην Πάτρα και "σαρώνεται" από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Ο ποινικός, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Αθήνας, για διάφορες υποθέσεις ληστειών και άλλων κακουργημάτων.

Στις συγκεκριμένες συνομιλίες κάνει ευθεία αναφορά στο φόνο της Σαχτούρη. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τα όσα αναφέρονται στους διαλόγους με στοιχεία μιας και οι συγκεκριμένες αναφορές από μόνες τους, δεν θεμελιώνουν βάση για άσκηση ποινικής δίωξης.

Στο μεταξύ και από το βίντεο, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει στην ταυτότητα των προσώπων των δύο κακοποιών τα οποία καταζητούνται για δύο ληστείες στην Πάτρα , μία στη Ρόδο και μία στην Αθήνα. Ο ένας φέρεται να έχει στενή σχέση με την Πάτρα ενώ ο άλλος φέρεται να έχει συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις στην  περιοχή, όπως αναφέρει η Γνώμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις