Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πως απάντησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην αγωγή-μαμούθ του Σπύρου Χαριτάτου;

Πως απάντησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην ...

Μέσω του δικηγόρου της

Με αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απάντησε ο Σπύρος Χαριτάτος στα όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς αναφορικά με την τηλεοπτική τους συνεργασία η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι τα όσα έχει πει κατά καιρούς η κυρία Μπαρμπαρίγου για τον ίδιο «είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι το διασυρμό».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δημοσιογράφος σημείωσε στην αγωγή του ότι «με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή, τα χρήματα θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων». Και κάπως έτσι, της ζητάει 1.000.000 ευρώ, ποσό που δηλώνει ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων.

Mέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού απαντά η Αργυρώ στην αγωγή αυτή. «Με τον Σπύρο συνεργάσθηκα στο παρελθόν και πιστεύω πως είχα και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του, θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον προσέβαλα, ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά. Εγώ είμαι πολύ καλά και αισιόδοξη, μου αρέσει, ξέρετε, να κρατώ μόνον τις καλές αναμνήσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η σεφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight