Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται κι αυτός στο ζώδιό σας, κι έτσι μέχρι το πρωί της Δευτέρας που  η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Ταύρο, θα βρίσκονται συνολικά πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας! Μέχρι την 1η Μαΐου λοιπόν, ο νοητικός Ερμής θα φέρει πολλές ιδέες, αλλά και επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και αρκετές μετακινήσεις.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα δώσει την ευκαιρία για το οριστικό κλείσιμο πρακτικών, γραφειοκρατικών αλλά και  ψυχολογικών ζητημάτων και κύκλων για δυο εβδομάδες. Ίσως περάσετε σε πιο εσωστρεφή φάση επικοινωνιακά, αλλά απ' την 1η Μαΐου που θα εισέλθει στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί με το λόγο και τη γραφή.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο ο πλανήτης σας Ερμής, εισέρχεται στον Κριό, κι έτσι η επικοινωνία γίνεται πιο δυναμική κι εξωστρεφής για δυο εβδομάδες. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για δικτύωση και συμμετοχή σε συλλόγους, κόμματα, ομάδες, ή στο ίντερνετ, ενώ νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας. Συζητήσεις και ιδέες για νέα σχέδια για το μέλλον.

Καρκίνος

Άλλος ένας ακόμα πλανήτης ενεργοποιεί  τον επαγγελματικό σας τομέα, ο οποίος ήδη είναι πολύ τονισμένος τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Ερμής  λοιπόν, μέχρι τη 1η Μαΐου θα φέρει  αρκετή κινητικότητα, με επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις. Ιδανική περίοδος για να στείλετε βιογραφικά και να επικοινωνήσετε με άτομα εξουσίας.

Λέων

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Ερμή απ' τον Κριό, η οποία μέχρι την 1η Μαΐου θα τονώσει το νου και  την επικοινωνιακή ή ρητορική σας δεινότητα, φέρνοντας διαύγεια, έμπνευση, ετοιμολογία, γρήγορη κρίση και οξύνοια. Επίσης θα φέρει την ευκαιρία για νέες σπουδές, νομικές διεκδικήσεις και ταξίδια.

Παρθένος

Σε λίγο πιο εσωστρεφή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, κι έτσι η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή διάθεση του χειμώνα υποχωρεί για λίγο. Θα γίνουν όμως ζυμώσεις μέσα σας, με νέες ιδέες και αποκαλύψεις. Επίσης για δυο εβδομάδες θα φέρει συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα, ρυθμίσεις, διακανονισμούς.

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό τονίζει ακόμα περισσότερο τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι μέχρι την 1η Μαΐου θα φέρει νέες γνωριμίες, πολλές επαφές, συζητήσεις και αρκετή κοινωνικότητα. Βέβαια το κλίμα στην επικοινωνία γίνεται πιο έντονο και απότομο, κάτι που ταλαιπωρεί το ζώδιό σας που έχει ανάγκη για ήπιους τόνους.

Σκορπιός

Ένας ακόμα πλανήτης θα δώσει έμφαση στον τομέα των εργασιακών για τις επόμενες μέρες. Η είσοδος  του Ερμή στον Κριό λοιπόν, θα κάνει αρκετά επικοινωνιακό το κλίμα στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητά σας έως την 1/5. Επαγγελματικές γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, επαφές. Επίσης ενημέρωση για θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή απ' τον Κριό θα κάνει ακόμα πιο ζωντανή την αισθηματική σας ζωή για δυο εβδομάδες, ενώ θα φέρει την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, “παιχνίδι”, διασκέδαση, αλλά και σπορ, χόμπι και δημιουργικές ιδέες. Ο νους σας καθαρίζει και γίνεται πιο οξύς και αποτελεσματικός. Ενασχόληση με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει την ενασχόληση με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων μέχρι την 1η Μαΐου, ένας τομέας που είναι ήδη ιδιαίτερα τονισμένος τις τελευταίες εβδομάδες από αρκετούς πλανήτες. Έτσι θα είναι μια περίοδος συμβολαίων, ενοικιάσεων, πωλήσεων, συμφωνιών, συζητήσεων, χωρίς να λείπει η αστάθεια.

Υδροχόος

Ακόμα πιο επικοινωνιακό κάνει το κλίμα στη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος εισέρχεται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού και οι καθημερινές συζητήσεις κι επαφές πλέον αποκτούν ζωντάνια αλλά και εριστικότητα. Για δυο εβδομάδες λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες, ιδέες, μετακινήσεις, αλλά και για νέα μαθήματα ή σεμινάρια.

Ιχθύες

Φεύγει απ' το ζώδιό σας ο επικοινωνιακός ο Ερμής, κι έτσι περνάτε σε μια πιο ήσυχη περίοδο. Για δυο εβδομάδες θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα και θα φέρει νέες ιδέες για καινούργιες πηγές εσόδων. Επίσης, θα δώσει τη δυνατότητα για οικονομικές συμφωνίες, επαφές για αγορές, πωλήσεις κλπ. Αγορά συσκευών επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being