Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη για λαθραία εισαγωγή… σκύλου!

Συνελήφθη για λαθραία εισαγωγή… σκύλου!

Από τη Βουλγαρία

Έγινε κι αυτό! Μετά από τόσα περιστατικά λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων και αλκοόλ στη χώρα, φτάσαμε στο σημείο να εισάγονται παράνομα από την Βουλγαρία ακόμη και… σκύλοι! Ένας 35χρονος Έλληνας ήταν ο δράστης του ασυνήθιστου περιστατικού λαθρεμπορίας.

Το σημείο όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης στην εθνική οδό Πετριτσίου- Θεσσαλονίκης, βρίσκεται κοντά σε αφύλακτα σημεία των συνόρων όπου δεν υπάρχει οριοθετημένο σημείο ελέγχου και σίγουρα δεν προσφερόταν για να βγει… βόλτα ένα τετράποδο, αφού κοντά δεν υπάρχουν κατοικίες!

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι είχε περάσει με τα πόδια τη μεθόριο έχοντας μαζί τον άγνωστης ράτσας σκύλο, με αποτέλεσμα το ζώο να κατασχεθεί και ο ίδιος να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

«Ετοιμασίες» για το Πάσχα έκαναν δυο Αλβανοί ζωοκλέφτες που τρύπωσαν στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 32χρονου σε χωριό του δήμου Πέλλας, άρπαξαν δύο κατσίκια και τα φόρτωσαν στο… Ι.Χ. αυτοκίνητό τους! Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν άμεσα από τον κτηνοτρόφο και εντόπισαν τους δράστες ηλικίας 37 και 42 χρόνων να προσπαθούν να διαφύγουν με τα κατσίκια στο… πίσω κάθισμα! Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ τα ζώα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις