Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Κατσικόπουλος σε Δημαρά: Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σοβαρευτείτε! Μην παίζετε με τον πόνο των διαβητικών!

Δημήτρης Κατσικόπουλος σε Δημαρά: Αναλάβ...

Έντονοι τόνοι χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Δημήτρη Κατσικόπουλου αναφέρει:

"Με αφορμή τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του θέματος της μη καταβολής των επιδομάτων στους πάσχοντες απο σακχαρώδη διαβήτη έχουμε να πούμε τα εξής: Είναι τουλάχιστον πρωτοφανές ο δήμαρχος της τρίτης πόλης της Ελλάδας να δηλώνει ότι ενημερώθηκε μόλις χθες για το θέμα απο το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας κο Χαροκοπο!

Πέραν αυτού όμως θεωρούμε αποπροσανατολιστική και ανοίκεια την επίθεση που εξαπέλυσε ο Κος δήμαρχος κατά του επικεφαλής της παράταξης μας Κου Δημήτρη Κατσικοπουλου, προφανώς για δημιουργία εντυπώσεων και με προφανή στόχο να επιρρίψει αλλού τις ευθύνες του! Και για να εξηγούμαστε: από πότε οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δήμου διαχωρίζονται σε "δικούς μου" και "δικούς σου"; Είναι δυνατόν ο δήμαρχος να απευθύνεται στον επικεφαλής παράταξης με τη φράση :"δικοί σου υπάλληλοι είναι γιατί προέρχονται από την πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση";

Είναι δυνατόν δήμαρχος να διαχωρίζει έτσι τους υπάλληλους; Την αποστροφή του λόγου του ότι "επί των ημερών σου εδιδοντο 3500 επιχώματα μαϊμού" ,δεν θα σχολιάσουμε διότι ο Κος δήμαρχος αντιλήφθη, μέτα την παρατήρηση του Κου Κατσικοπουλου ότι τα προνομιακά επιδόματα δεν καθορίζονται από τους αιρετούς πρώην νομάρχες και σήμερα δημάρχους αλλά  απο άλλους αρμοδίους, ώστε ο Κος Δημαρας να αναδιπλωθεί! Κε δήμαρχε οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων είναι ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕΣ! Τι σημαίνει αυτό πιστεύουμε ότι κατανοείτε! Εάν εκτιμάτε κάτι διαφορετικό η πόρτα του εισαγγελέα είναι ανοικτή!

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σοβαρευθείτε! Μην παίζετε με τον πόνο των διαβητικών! Είστε από τους λίγους δήμους ,αν όχι ο μοναδικός, που δεν καταβάλλει αυτό το επίδομα! Τέλος σας συνιστούμε να επιδείξετε την πρέπουσα ευαισθησία σε τέτοια θέματα και να διδετε έγκαιρα τη λύση!

Δεν ήταν ανάγκη να προσέρχονται στο δημοτικό μας συμβούλιο άνθρωποι ταλαιπωρημένοι και υπό την πίεση της παράταξης μας αλλά και άλλων μελών της αντιπολίτευσης, να συζητείται εκτός ημερησίας διάταξης ένα θέμα που έπρεπε να έχετε λύσει εσείς! Τελος "η παρτιδα δεν σωζεται" με 
το να λετε στη δευτερολογια σας εμμεσως πλην σαφως οτι: λειτουργησατε με "θυμικο" μετα την αναφορα του Κου Κατσικοπουλου οτι εχετε την ευθυνη εσεις και οχι οι υπαλληλοι! Την ευθυνη για τις υπηρεσιες την εχει ο Δημαρχος που προισταται των υπηρεσιων! Εκτος και δεν το εχετε καταλαβει!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις