Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη και ομορφαίνει την διάθεση και την εμφάνισή σας, ενώ μέχρι τις 22/3 που θα κάτσει, θα βελτιώσει και τα έσοδα. Φυσικά αυξάνει τις κατακτήσεις σας και θα φέρει ωραίες και υπερβατικές στιγμές ρομαντισμού και τέχνης. Σήμερα όμως, η σύνοδος Ερμή-Άρη κάνει το κλίμα εριστικό. Προσοχή και σε ατυχήματα.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα εντείνει το ονειρικό κλίμα της περιόδου, κι έτσι μέχρι τις 22/3 που θα εισέλθει στο ζώδιό σας, θα βρίσκεστε σε μια περίοδο με αυξημένη ευαισθησία, ρομαντισμό, καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματική ανάταση. Μαλακώνει ο ύπνος, εκτός από σήμερα, όπου η σύνοδος Ερμή-Άρη προκαλεί ενοχλήσεις, πιθανόν από θορύβους κλπ.

Ταύρος

Η ευμενής Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο σήμερα και μέχρι τις 22/3 θα ευεργετήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι, οι σχέσεις με φίλους και γνωστούς αποκτούν αρμονία, ενώ αντλείτε ιδιαίτερη ικανοποίηση απ' τη συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, social media. Σήμερα ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Άρη φέρνει και κάποιες “κόντρες”.

Δίδυμοι

Θετική για τα επαγγελματικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες μέχρι τις 22/3, κι έτσι έρχεται να προσθέσει κι εκείνη το λιθαράκι της στον ιδιαίτερα τονισμένο αυτό τομέα. Οι σχέσεις με ανωτέρους βελτιώνονται, ενώ η κοινωνική σας παρουσία γίνεται πιο γοητευτική. Προσέξτε όμως σήμερα τον εκνευρισμό και τα μικροατυχήματα.

Καρκίνος

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες από σήμερα έως τις 22/3. Η εμφάνισή σας ομορφαίνει, το ίδιο και η διάθεση, ενώ ο ρομαντισμός είναι στα ύψη. Η ψυχολογία σας “ανοίγει”, ενώ τα ταξίδια είναι πηγή ικανοποίησης. Εύνοια σε σπουδές και νομικά θέματα, εκτός από σήμερα όπου αναμένονται εντάσεις.

Λέων

Θα βελτιώσει τον οικονομικό σας τομέα η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες από σήμερα έως τις 22/3, ενώ ορισμένα άτομα σάς υποστηρίζουν οικονομικά. Χορηγίες, δάνεια και άλλες βοήθειες πιθανές. Καλή περίοδος για να κλείσετε κληρονομικά, εφοριακά και συναφή θέματα. Όμορφες ερωτικές στιγμές. Σήμερα όμως προσέξτε τις τάσεις κοντρόλ.

Παρθένος

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες από σήμερα έως τις 22/3, η οποία θα φέρει όμορφες παρουσίες και κατακτήσεις στη ζωή σας. Οι σχέσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες αποκτούν αρμονία, εκτός από σήμερα ωστόσο, όπου η σύνοδος Ερμή-Άρη προκαλεί βιασύνες, εκνευρισμό κι εριστικότητα.

Ζυγός

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 22/3 θα βελτιώσει το κλίμα στο χώρο δουλειάς, ενώ και η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη και απολαμβάνετε τα μικρά ωραία πράγματα. Με εξαίρεση ωστόσο τη σημερινή μέρα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Άρη προκαλεί κριτικές, εκνευρισμό αλλά και μια ευαισθησία στην υγεία, το έντερο κλπ.

Σκορπιός

Πολύ καλή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες από σήμερα έως τις 22/3, η οποία ανεβάζει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ προσφέρει όμορφες στιγμές έρωτα, φλερτ και διασκέδασης. Ευχάριστη δημιουργικότητα, χόμπι, τέχνη. Σήμερα ωστόσο προσέξτε τις εντάσεις στα αισθηματικά αλλά και με τα παιδιά.

Τοξότης

Αλλάζει τώρα ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευεργετήσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τις 22/3. Έτσι θα είναι μια περίοδος με ευχάριστες στιγμές οικιακής θαλπωρής με το σύντροφο και την οικογένειά σας, ενώ ευνοεί και θέματα ακινήτων. Ωστόσο σήμερα προσέξτε τις συγκρούσεις, τις βιασύνες και τα μικροατυχήματα της συνόδου Ερμή-Άρη.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες από σήμερα έως τις 22/3 θα ευεργετήσει τον επικοινωνιακό σας τομέα: η σκέψη σας, ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε γλυκαίνει και οι καθημερινές επαφές και μετακινήσεις γίνονται σε πιο όμορφο κλίμα, με εξαίρεση ωστόσο σήμερα όπου υπάρχει εκνευρισμός. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.

Υδροχόος

Θετική για τα έσοδα θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Ιχθύες έως τις 22/3. Έτσι παίρνετε ανάσα οικονομική, ενώ έως τότε μπορεί να κάνετε όμορφα ψώνια που θα ευχαριστηθείτε, ή πωλήσεις και αγορές που θα αποφέρουν κέρδη. Απολαμβάνετε την ηρεμία, τη φύση, τη μουσική, τις αισθήσεις. Σήμερα ωστόσο δεν λείπει ένα άγχος οικονομικό ή ταλαιπωρίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being