Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρευνες σε διαμέρισμα των Βορείων Προαστίων-Ισχυρές ενδείξεις για γιάφκα των "Πυρήνων"

Έρευνες σε διαμέρισμα των Βορείων Προαστ...

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Διαμέρισμα που σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα βόρεια προάστια.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου και εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
'Εως αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης της εισόδου του διαμερίσματος και οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι συνεργοί των τεσσάρων συλληφθέντων επιχείρησαν να μπουν στην κατοικία για να εξαφανίσουν στοιχεία.
Ωστόσο, οι αξιωματικοι της Αντιτρομοκρατικής φέρονται να έχουν συλλέξει σημαντικά ευρήματα από το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο Μαρούσι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αντιτρομοκρατική έφθασε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μετά από τηλεφώνημα που έγινε, έπειτα από τη δημοσίευση των στοιχείων των κατηγορουμένων.

Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική αναζητεί τα ορμητήρια των «Πυρήνων» στη Βόρεια Ελλάδα, χρησιμοποιώντας και τις πλαστές ταυτότητες που είχαν δύο εκ των συλληφθέντων, εκτιμώντας ότι με τα στοιχεία αυτά θα έχουν ενοικιασθεί σπίτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις