Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες από εξαπατήσεις και μπερδέματα, ειδικά λόγω της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα  που κορυφώνεται σήμερα, και η οποία μπορεί να σας κάνει να πέσετε σε παγίδες. Μην αναμένετε από κανέναν την “σωτηρία” καλύτερα – φανείτε προσγειωμένοι. Η καλλιτεχνική δημιουργία ωστόσο ανοίγει νέες πηγές εσόδων.

Ιχθείς

Στο ζώδιό σας συναντιέται ο Άρης με τον Ποσειδώνα, μια σύνοδος που αυξάνει μεν την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργικότητα, απ' την άλλη όμως προκαλεί κι ένα χάος στη ζωή σας, αλλά και σύγχυση πορείας. Προσέξτε ιδιαίτερα την παραπλάνηση, τις υποσχέσεις και τις παγίδες κάθε είδους. Προφυλάξτε την υγεία σας από χημικά, αλκοόλ και τοξίνωση γενικώς.

Κριός

Το ζώδιό σας βρίσκεται σε περίοδο κλεισίματος κύκλων (για  όλο το Φεβρουάριο), ενώ σήμερα που κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα  φαίνεται να οδηγείστε σε δυναμικές  κινήσεις προς τη διευθέτηση άλυτων ζητημάτων. Δεν θα λείπουν ωστόσο τα μπερδέματα και οι εξαπατήσεις, ενώ πρέπει να προσέχετε πολύ τις -ίσως αυτοκαταστροφικές- αυταπάτες.

Ταύρος

Ένα μπέρδεμα ως προς τα μελλοντικά σας σχέδια είναι λογικό να βιώνετε αυτές τις μέρες, με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει σύγχυση πορείας. Αφουγκραστείτε καλύτερα τη διαίσθησή σας και προσέξτε να μην παρασύρεστε από φίλους και από παρέες ή ομάδες που μπορεί να σάς συγχύσουν ή και να σας εξαπατήσουν.

Δίδυμοι

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που φέρνει πολύ έντονη πιθανότητα επαγγελματικών εξαπατήσεων. Είστε μεν σε περίοδο ξεκινημάτων στον τομέα αυτό (για όλο το μήνα), ωστόσο ας κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικά απ' ότι φαίνονταν. Προσοχή σε δηλητηριάσεις.

Καρκίνος

Η συνάντηση του Άρη με τον  Ποσειδώνα ενεργοποιεί δυναμικά θέματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια  και νομικά ζητήματα, ενώ είναι  περίοδος ξεκινημάτων, αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε πλάνες, σε υποσχέσεις και λάθος προσδοκίες. Ωστόσο είναι μια καλή όψη για να εκφραστείτε καλλιτεχνικά αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα απ' το χορό.

Λέων

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές εξαπατήσεις αυτές τις μέρες, λόγω της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, και η οποία φέρνει σημαντικά οικονομικά μπερδέματα. Το ζώδιό σας είναι εύπιστο, κάτι που πρέπει τώρα να μετριάσετε, καθώς κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δείχνουν άλλο απ' αυτό που είναι.

Παρθένος

Μπορεί ο ρομαντισμός σας  να είναι στο μάξιμουμ αυτές τις μέρες (και για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα), ωστόσο η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα είναι  λίγο επικίνδυνη, καθώς θέτει παγίδες  αισθηματικές αλλά και στις συνεργασίες. Προσέξτε λοιπόν ποιον εξιδανικεύετε και από ποιον παρασύρεστε. Προσοχή επίσης σε χημικά, φλεγμονές, δηλητηριάσεις.

Ζυγός

Στα επαγγελματικά έχετε έντονη κίνηση αυτή τη περίοδο, ωστόσο η σύνοδος  Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται  σήμερα προκαλεί σύγχυση στη πορεία εργασιακών ζητημάτων. Ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε στόχο και ότι παρασύρεστε από τα κύματα της ζωής χωρίς να μπορείτε να αντιδράσετε. Προφυλάξτε την υγεία σας από την τοξίνωση, το αλκοόλ και τα φάρμακα.

Σκορπιός

Άκρως ρομαντική η διάθεση αυτή τη περίοδο (όλος ο Φεβρουάριος) και ειδικά τώρα με την σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα φαίνεται να διεκδικείτε δυναμικά το αντικείμενο του έρωτά σας. Βέβαια ελλοχεύουν πλάνες και απογοητεύσεις, γι' αυτό ας έχετε διάκριση στις επιλογές σας. Μπερδέματα ή ψέματα στις σχέσεις με τα παιδιά. Αυξημένη όμως καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

Τοξότης

Τον χαοτικό εαυτό σας βγάζει έντονα στην επιφάνεια η σύνοδος  Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται  σήμερα, η οποία προκαλεί σύγχυση  στους στόχους και στη πορεία σας. Επίσης φέρνει μπερδέματα σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις εξαπατήσεις – μην είστε αφελείς. Προφυλάξτε επίσης τον οργανισμό σας από την τοξίνωση.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά μπερδέματα αλλά και εξαπατήσεις σε συμφωνίες ή σε άλλες επαφές και συναλλαγές φέρνει η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε και πολύ όσα λέγονται αυτές τις μέρες. Μπέρδεμα και στο νου, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις αυταπάτες. Πιθανές ίντριγκες ή ψέματα σε συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being