Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Παπαπέτρου: "Ποτέ δεν θα έκανα κακό στον Παναιγιάλειο"

Γ. Παπαπέτρου: "Ποτέ δεν θα έκανα κ...

O πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη έδωσε την δική του απάντηση

O πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου, Γιάννης Παπαπέτρου, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο panaigialeiosfc.com απαντώντας σε όλα αυτά που του προσάπτει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αντώνης Ρέλλας:

"Ο μοναδικός λόγος που έστειλα την επιστολή στην ΕΠΟ ήταν για να προλάβω μία δεύτερη πλαστογραφία! Από την άλλη, θα απαντήσω και για την επιστολή που παρουσιάσε ο Ρέλλας λες και ανακάλυψε την... Αμερική! Γνωρίζω τι σημαίνει η επιστολή, την οποία εγώ έστειλα με την σύμφωνη γνώμη της κ. Σοφιανού (προϊσταμένη της έκδοσης δελτίων της ΕΠΟ).

Σήμερα θα απαντήσω ΜΟΝΟ γι' αυτό φοβούμενος μη με....λιώσει ο Ρέλλας. Όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ της ασφαλιστικής ενημερότητας είχε ως συνέπεια να υποβιβαστεί η ομάδα μας στη Δ' Εθνική και να χρεωθεί ο Παναιγιάλειος 93.000 ευρώ (γνωρίζει καλά ο κ. Ρέλλας).

Από κει και πέρα, όταν η διοικούσα επιτροπή πήγε τα δελτία στην ΕΠΟ έπρεπε να τα είχε υπογράψει ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί αλλά υπήρχαν κάτι μουντζούρες στα έγγραφα αντί για υπογραφή χωρίς το ονοματεπώνυμο αυτών που έπρεπε να τις υπογράφουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με πήρε τηλέφωνο η κ. Σοφιανού, την οποία γνώριζα από την 30χρονη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο κι ενώ ήξερε ότι είμαι πρόεδρος του Παναιγιάλειου στη Δ' Εθνική, μου είπε γιατί δεν βάζω το όνομα μου ολογράφως στα δελτία που ήρθαν στην ΕΠΟ. Έμεινα.... άφωνος και αμέσως πήγε το μυαλό μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία δεύτερη πλαστογραφία.

Της απάντησα ότι θα περάσω από το γραφεία της στην ΕΠΟ. Πήγα στο γραφείο της και είδα το χαρτί το οποίο δεν είχε τη δική μου υπογραφή και σκέφτηκα ότι κάποιοι ήθελαν πάλι να βλάψουν την ομάδα εν αγνοία μου! Θυμίζω ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στο δελτίο του Βασιλαντωνόπουλου που πήγε στην Παναχαϊκή χωρίς να πάρει η ομάδα ούτε ένα ευρώ!

Μετά μου είπε η κ. Σοφιανού να κάνω την επιστολή και της είπα ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάθει ΚΑΚΟ η ομάδα! Στη συνέχεια, μου ανέφερε ότι είναι η κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή και ότι έχει βαπτιστεί στην Παναγία την Τρυπητή στο Αίγιο και δεν θέλει και εκείνη με τη σειρά της να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον κ. Καραμηνά και μετά τον Ρέλλα για να υπάρξει κινητοποίηση και να τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Αυτά για την ώρα. Προσεχώς θα απαντήσω σε όλα και για ΟΛΟΥΣ. Φυσικά αναφέρομαι στην πλαστογραφία και σε πιο γραφείο του Αιγίου πήγε το πλαστό χαρτί και από ποιόν! Πάντως ο Ρέλλας δεν αναφέρθηκε στην «ταμπακέρα» απλά μίλησε για θέματα που τον συμφέρουν και ΜΟΝΟ!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports