Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ανετη επικράτηση της Ξάνθης επί του ΟΦΗ

Σούπερ Λίγκα: Ανετη επικράτηση της Ξάνθη...

Νίκησε με 3-0

Εύκολο βράδυ είχε η Ξάνθη στα «Πηγάδια» απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσαν οι Μαρέν (36΄), Μάνταλος (42΄) και Ονουάτσι (61΄).

Με αναμφισβήτητο MVP τον Νικολά Μαρέν, που όχι μόνο άνοιξε το σκορ αλλά μοίραζε ασίστ στους συμπαίκτες (από δικές του πάσες τα άλλα δύο γκολ) και οργάνωνε υποδειγματικά το παιχνίδι της ομάδας του, η Ξάνθη παρουσίασε αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, στοιχείο που της είχε λείψει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο 34΄ ο Αγριμάκης παραχώρησε κόρνερ στο φάουλ του Μαρέν, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Γάλλος δεν «χαρίστηκε» στο λάθος του Σόουζα και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έβαλαν πολύ γερές βάσεις για τη νίκη στο 42΄, όταν από εξαιρετική «τρύπα» του Μαρέν ο Μάνταλος ξετίναξε τα δίχτυα του Αγριμάκη για δεύτερη φορά.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε «να βρεθεί» στο γήπεδο, η Ξάνθη κυριάρχησε και στην επανάληψη δίνοντας διάσταση στο εύρος της νίκης της με ένα τρίτο γκολ, που σημείωσε ο Ονουάτσι στο 61ο λεπτό.

Οι «χλωμοί» Κρητικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο μόλις δύο φορές στο 90λεπτο, όταν ο Κουτσιανικούλης «σημάδεψε» το δοκάρι στο 73΄ και ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λοντίγκιν στο μεταξύ τους τετ α τετ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports