Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Λήστεψαν οικογένεια εν ψυχρώ μέσα στο εξοχικό της στην Χαλανδρίτσα - Αλώνιζαν για περισσότερη από μια ώρα οι 3 δράστες

Αχαϊα: Λήστεψαν οικογένεια εν ψυχρώ  μέσ...

Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους

Μια οικογένεια από την Χαλανδρίτσα, είδε το χάρο με τα μάτια της χθες  βράδυ παραμονή Χριστουγέννων. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμεναν να δουν τα μέλη της, οι δύο γονείς και η κόρη τους ήταν τρεις τύπους να εισβάλλουν ένοπλοι και να τους λένε "χέρια ψηλά".

Οι τρεις ληστές άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, περίπου 700 ευρώ (χρήματα και χρυσαφικά) και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους τον πανικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε αλλά χωρίς να καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που είχαν βγάλει...φτερά.

Επίσημη ενημέρωση για το θέμα από την αστυνομία δεν υπάρχει. Πληροφορίες που ωστόσο  διαρρέουν, λένε ότι η οικογένεια είχε πάει στο εξοχικό της στην περιοχή του Κουρλαμπά για να περάσει λίγες γιορτινές ημέρες. Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 το βράδυ και οι δράστες έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.

Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα εσωτερικά δωμάτια του εξοχικού για ν αβρουν χρήματα και χρυσαφικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις