Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" από τη ζωή στα 62 του χρόνια ο γνωστός Αμαλιαδίτης δικηγόρος Νίκος Σούλης

"Έφυγε" από τη ζωή στα 62 του ...

Έχασε τη «μάχη» μέσα στο γραφείο του

 

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί, ο  62χρονος Αμαλιαδίτης δικηγόρος Νίκος Ι. Σούλης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε τον δικό του αγώνα για ζωή. Ο Ν. Σούλης τους τελευταίους μήνες προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας με θάρρος και υπομονή. Χθες το πρωί, ωστόσο έχασε τη «μάχη» μέσα στο γραφείο του, που λειτουργούσε στην κατοικία του στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Η «είδηση» του θανάτου του, σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του. Ήρεμος και καλοσυνάτος άνθρωπος, ο Ν. Σούλης ασκούσε τη δικηγορία από τα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Είχε διατελέσει ταμίας, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας επί σειρά ετών και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια  για έναν έντιμο και ευαίσθητο  άνθρωπο, που είχε μια διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή.

Ψήφισμα με το άκουσμα του θανάτου του, εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Η κηδεία του τελείται στις  11:30 το πρωί του Σαββάτου, εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο»…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις