Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Σελήνη, Ερμής και Ήλιος διατρέχουν το ζώδιό σας σήμερα, μια μέρα εξωστρεφής, δημιουργική, επικοινωνιακή, θετική, ενώ είστε στο επίκεντρο  του κοινωνικού σας κύκλου. Η ευνοϊκή  όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει πρόοδο στη ζωή σας, επινοητικότητα, λύσεις και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, στιγμές ενθουσιασμού και χαράς.

Αιγόκερως

Σήμερα διατρέχουν πολλοί πλανήτες τον τελευταίο σας οίκο, κι έτσι είναι μέρα που κλείνετε ορισμένα θέματα. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ωστόσο η διάθεση είναι θετική και μπορεί να απελευθερώνεστε από στρες και από ζητήματα που σας απασχολούσαν. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού. Συνειδητοποιήσεις, ίσως και σημαντικά όνειρα.

Υδροχόος

Τρεις πλανήτες τονίζουν τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης  σήμερα, μια μέρα με συναντήσεις με τις παρέες σας και με δραστηριοποίηση σε συλλόγους και ομάδες. Ιδανική μέρα για να επεκτείνετε τις επαφές σας στα online social media. Ευχάριστες εκπλήξεις απ’ τους φίλους ή κάποια απρόσμενα, θετικά νέα – το μέλλον σας ανοίγει.

Ιχθείς

Αρκετοί πλανήτες ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας, κι έτσι είναι μια μέρα με επαφές, με πιθανές θετικές και απρόσμενες εξελίξεις, ενώ αποκτάτε περισσότερη δημοφιλία. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. Απρόσμενα έσοδα επίσης. Ωστόσο προσέξτε τις υπερβολές, την τεμπελιά, την αφέλεια και την αμέλεια.

Κριός

Μια θετική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη και τον Ερμή απ’ το Τοξότη να κάνουν το κλίμα αισιόδοξο. Η ευνοϊκή γωνία Σελήνης-Ουρανού δε, φέρνει μικρές ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις, ενώ κυρίως τονίζονται θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών. Αρκετό χιούμορ, επικοινωνία αλλά και κάποιες υπερβολές ή λάθη.

Ταύρος

Σελήνη και Ερμής σήμερα τονίζουν θέματα οικονομικά, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού είναι πιθανό να φέρει καλές και απρόσμενες εξελίξεις ή έσοδα. Ωστόσο προσέξτε τις σπατάλες και την απερισκεψία. Είναι καλή μέρα για ενδοσκόπηση, ενώ μπορεί να συνειδητοποιείτε πράγματα και να απελευθερώνεστε απ’ το παρελθόν.

Δίδυμοι

Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, με τη Σελήνη και τον Ερμή να τονίζουν τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών  – επαφές, ραντεβού, γνωριμίες, συμφωνίες, σε θετικό κλίμα. Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Ουρανού δε, φέρνει και κάποιες εκπλήξεις ή πρόοδο στα σχέδιά σας. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα να μην τραβάτε τον εαυτό σας στα άκρα.

Καρκίνος

Μια κινητική μέρα για τα εργασιακά σας, με αρκετά ραντεβού, επαφές και συζητήσεις, ενώ γενικά η καθημερινότητα θα είναι ζωηρή κι ευχάριστη. Η θετική γωνία Σελήνης-Ουρανού είναι πιθανό να φέρει απρόσμενες ευνοϊκές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Φροντίστε ωστόσο να αποφύγετε λάθη και μην είστε αμελείς με λεπτομέρειες.

Λέων

Μια δημιουργική, εξωστρεφής και θετική μέρα, με τη Σελήνη και τον Ερμή απ’ τον Τοξότη να δίνουν ευκαιρία για φλερτ, εξόδους, διασκέδαση, σπορ, χόμπι και παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα σπουδών ή ταξιδιών. Προσέξτε ωστόσο τις ακρότητες και τις υποσχέσεις.

Παρθένος

Θέματα σπιτιού τονίζουν σήμερα αρκετοί πλανήτες, κι έτσι είναι  μια μέρα για ενασχόληση με την  οικογένεια και με θέματα ακινήτων. Θετικό το κλίμα, ενώ και ο συναισθηματικός σας κόσμος ελευθερώνεται από πιέσεις. Πιθανές και απρόσμενες, ευνοϊκές εξελίξεις. Έντονη τάση για υπερβολές – χρειάζεται πειθαρχία σε φαγητό, ποτό κλπ.

Ζυγός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό το κλίμα  σήμερα, με τρεις πλανήτες να ενεργοποιούν τον οίκο της επικοινωνίας και  να φέρνουν γνωριμίες, βόλτες, πολλή κουβεντούλα, συμφωνίες αλλά και ταξιδάκια. Ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις – κάποιοι άνθρωποι σάς ξαφνιάζουν με θετικό τρόπο. Προσέξτε όμως τα λάθη στις συνεννοήσεις.

Σκορπιός

Πολλοί πλανήτες ενεργοποιούν τον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι είναι μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού δε, είναι πιθανό να φέρει απρόσμενα έξοδα και ευνοϊκές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Ωστόσο μην είστε απερίσκεπτοι με την οικονομική σας διαχείριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being