Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: "Ρεσιτάλ γκάφας" από τη δημοτική αρχή...με γιορτάσια"!

Αιγιάλεια: "Ρεσιτάλ γκάφας" απ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Η παράταξη "Τριανταφυλλόπουλου" για την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά την αναβολή της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας το βράδυ της Παρασκευής 30/11, λόγω μη απαρτίας, η οποία προήλθε από την απουσία της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής κι εν μέρει της Μείζονος Αντιπολίτευσης, η Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Η ασυνεννοησία στην Παράταξη του Δημάρχου κ.Θεοδωρακόπουλου, δυστυχώς, έμελλε να πλήξει ακόμα και τους ίδιους τους θεσμούς! Ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όρισε τακτική συνεδρίαση του σώματος ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα, αγνοώντας προκλητικά τις διαπαραταξιακές ενστάσεις για την επιλογή της ημέρας, τελικά "έπεσε στο λάκκο που αυτός και η δημοτική αρχή άνοιξαν", υπερεκτιμώντας μάλλον την συνοχή της! Όχι μόνο δεν προσήλθε στη συνεδρίαση η μισή δημοτική ομάδα του κ. Δημάρχου, αλλά ούτε καν οι περισσότεροι εκ των εισηγητών Αντιδημάρχων του δήμου! Στην έλλειψη απαρτίας δυστυχώς συνεπικούρησε και η Αντιπολίτευση του κ. Καλογερόπουλου, με παρόντες μόνο δύο από τους εννέα συμβούλους του!

Τελικά, τα γιορτάσια της ημέρας υπερίσχυσαν των θεμάτων της περιοχής, πολλά εκ των οποίων ιδιαιτέρως σοβαρά και επείγοντα.Οι κύριοι της δημοτικής αρχής εκτίθενται πλέον δημόσια κι επικίνδυνα αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους. Ενώ αυτοί προγραμμάτισαν τη συνεδρίαση, τελικά οι ίδιοι προτίμησαν μάλλον να τιμήσουν τον Άγιο!

Πρόκειται για  "ρεσιτάλ γκάφας", με τη μόνη διαφορά ότι ο ερασιτεχνισμός και η κατρακύλα του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου" έχουν και όρια".

Την επόμενη φορά, κύριοι της πλειοψηφίας, προσοχή στο εορτολόγιο"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις