Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O λαικός τραγουδιστής Γιάννης Αποστολίδης ξεκινά 30/11 εμφανίσεις στην "Παριζιάνα" της Πάτρας

O λαικός τραγουδιστής Γιάννης Αποστολίδη...

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα ενώ το 2006 πήρε μέρος στο Fame Story του ΑΝΤ1

Ο λαικός τραγουδιστής Γιάννης Αποστολίδης αναμένεται να ξεκινήσει εμφανίσεις στο κέντρο Παριζιάνα της Πάτρας, στην περιοχή Τσαούση από την αυριανή Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ίσως και για περισσότερο διάστημα.

Στο πλευρό του θα εμφανίζεται και η τραγουδίστρια Φανή Ιωάννου και όλη η γνωστή παρέα του υπόλοιπου σχήματος του κέντρου.

Ο Γιάννης Αποστολίδης που είναι οικείος και γνωστός στο κοινό και από τη συμμετοχή του το 2006 στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 Fame Story, ασχολείται εκτός από το τραγούδι και με τη γυμναστική ενώ παλιότερα είχε δουλέψει και ως μοντέλο.

Αν και έχει σπουδάσει οδοντοτεχνίτης σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ τελικά έμελλε να τον κερδίσει το τραγούδι. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, το 2001-2002 συμμετείχε και σε μία κινηματογραφική παραγωγή, στην ταινία PATH TO WAR ως λοχαγός του αμερικανικού στρατού με σκηνοθέτη τον John Frankeheimer και πρωταγωνιστές τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Άλεκ Μπάλντουιν.

Έχει συνεργαστεί στην έως τώρα μουσική του πορεία με σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου όπως τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό, την Καίτη Γαρμπή, τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Λίτσα Γιαγκούση αλλά και τους Σταμάτη Γονίδη, Δέσποινα Βανδή, Ανδρέα Στάμο, Γιώργο Γιαννιά, Στέλιο Ρόκκο, Πάολα, Ελένη Καρουσάκη, κ.α.

Το 2005 συμμετείχε στα φωνητικά της Κυπριακής συμμετοχής πλάι στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο κομμάτι «Come baby» στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Ο Γιάννης Αποστολίδης που έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα, κατάγεται από την Ήπειρο και δη το νομό Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight