Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δ. Παπαδήμα - Γ. Μποσταντζόγλου : Λαμπερό ζευγάρι στη ζωή και στο σανίδι - Όλα όσα αποκάλυψαν στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δ. Παπαδήμα - Γ. Μποσταντζόγλου : Λαμπερ...

Πρωταγωνιστούν σε μια δυνατή παράσταση στο θέατρο του Ήλιου

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα αποτελούν ένα αντισυμβατικό ζευγάρι που είναι μαζί και ζει σε ξεχωριστά σπίτια! Βαδίζουν το μονοπάτι της ζωής χέρι χέρι πάνω από 20 χρόνια και αγαπιούνται βαθιά, ο έρωτας μεταξύ τους δεν έχει χαθεί. Μπορεί τα βράδια να μην κοιμούνται μαζί, να έχει ο καθένας τη δική του “φωλίτσα” όπως λένε οι ίδιοι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η απόφαση να μείνουν χωριστά ήρθε μετά από μικρές καθημερινές συζυγικές εκρήξεις που όσο περνούσε ο καιρός όλο και φούντωναν. Μάλιστα, η κόρη τους ήταν αυτή που τους προέτρεψε να κάνουν το βήμα της αποστασιοποίησης του ενός από τον άλλον, μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του, την αγάπη, αλλά και τους τσακωμούς του! Όσο για τα πειράγματα που έκαναν ο ένας στο άλλον ήταν άκρως απολαυστικά!

Οι διαφωνίες τους και τα πειράγματα

Τα πειράγματα μεταξύ τους δεν έχουν τελειωμό, η κόντρα τους κρύβει μια ομορφιά! Μέσα από τις διαφωνίες τους βγαίνει ένας φλογερός έρωτας που μοιάζει σαν να ξεκίνησε τώρα:

“Μικρά συζυγικά εγκλήματα”

Η παράσταση “Μικρά συζυγικά εγκλήματα”, με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Παπαδήμα και τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από τις 12 Οκτωβρίου που έκανε την πρεμιέρα της, στο Θέατρο του Ήλιου. Το έργο του βραβευμένου με το μεγάλο βραβείο Θεάτρου, Γάλλου συγγραφέα, Ερίκ- Εμμανουέλ Σμίτ, είναι μία μαύρη κωμωδία, όπου οι χαριεντισμοί μεταλλάσσονται σε πόλεμο ολοκληρωτικής εξόντωσης.

Η λατρεία τους για την κόρη τους

Σε όλα διαφωνούν, συγκρούονται διαρκώς και τσακώνονται έντονα. Στα μόνα θέματα που συμφωνούν είναι αυτά που αφορούν στην κόρη τους, στο πιο γλυκό και όμορφο δώρο που τους χάρισε ο Θεός πριν από 17 χρόνια! Οι ανησυχίες και τα άγχη τους για την αξιολάτρευτη κορούλα τους είναι κοινά συναισθήματα και για τους δυο. Το όνομά της είναι Μαρία Θαλασσινή και είναι μία πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα. Η Μαρία Θαλασσινή όσο μεγαλώνει μοιάζει πολύ στην μητέρα της.

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight