Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Λεβερκούζεν σταμάτησε την φρενήρη πορεία της Μπάγερν

Η Λεβερκούζεν σταμάτησε την φρενήρη πορε...

Μεγάλη νίκη με 2-1

Μετά από 8 διαδοχικές νίκες η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στη Μπουντεσλίγκα και, μάλιστα, εντός έδρας από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1. Από το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Γκλάντμπαχ επί του Ανόβερου.

Μέχρι το 70΄ το Ανόβερο ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη, καθώς είχε το προβάδισμα με 2-0, ωστόσο, στο διάστημα 70΄-79΄ η Μπορούσια πέτυχε τρία γκολ και πήρε τεράστια νίκη με 3-2. Στο 48΄ ο Σλάουντραφ και στο 53΄ ο Ντιουφ έδωσαν...αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, αλλά οι Ντομίνγκες, Μπρούβερς και Αράνγκο πέτυχαν την ολική επαναφορά της Γκλάντμπαχ.

Ο Μάντζουκιτς ισοφάρισε στο 77΄ για λογαριασμό της Μπάγερν το γκολ που είχε πετύχει για τις «ασπιρίνες» ο Κίσλινγκ, αλλά δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Σαμ «είπε την τελευταία λέξη» και χάρισε στους φιλοξενούμενους το «τρίποντο» με 2-1. Πρώτη ήττα για τους Βαυαρούς, που ακόμη κι έτσι έχουν...αέρα τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Σάλκε.

Ανεβαίνει η Στουτγκάρδη, η οποία με γκολ των Γκέντνερ (7΄) και Ιμπίσεβιτς (83΄) επικράτησε 2-1 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία προσωρινά είχε ισοφαρίσει με τον Μέιερ (67΄).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports