Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ' Εθνική: Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για τον Παναιγιάλειο

Γ' Εθνική: Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη ...

Επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Μαγούλας

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του, ο Παναιγιάλειος, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η αιγιώτικη ομάδα, παρότι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα απουσιών, κέρδισε εκτός έδρας τον Αστέρα Μαγούλας με σκορ 0-2.

"Δράστες" του πρώτου "διπλού" του Παναιγιαλείου ήταν ο Μπούνας (27΄) -που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αργυρόπουλου- και ο Διαμαντόπουλος (44΄) που "ζευγάρωσε" τα τέρματα της Αιγιώτικης ομάδας με πλασέ, μετά από σέντρα του Μπούνα. Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να "καθαρίσουν" το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα το σκορ του πρώτου μέρους θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν στο 18ο λεπτό το οριζόντιο δοκάρι δεν σταματούσε τη μπάλα στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Αργυρόπουλου. Στην επανάληψη οι "μελανόλευκοι" έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Ωστόσο, σε μία από αυτές (87΄) ο διαιτητής Νίκας έκλεισε τα μάτια του σε πεντακάθαρη ανατροπή του Σανδραβέλη από τον Μπιντήρη, που θα σήμαινε αυτόματα και αποβολή του στόπερ της Μαγούλας.

Από την άλλη ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις με τον Χρυσάφη. Η πρώτη στο 69ο λεπτό όταν ο Χρυσάφης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Ρίζου και κατέληξε άουτ, ενώ η δεύτερη στο 84ο όταν σε απευθείας φάουλ ο τραυματίας Ρίζος με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού απεσώβησε σίγουρο γκολ και στη συνέχεια της φάσης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μπούγια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, μετά τη διπλή φάση, ο Ρίζος αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη θέση του πήρε ο Μπαλτιμάς, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Λελούδα (89΄) και αφού είχαν κάνει ήδη τις τρεις αλλαγές τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Πέττας (68΄ Λελούδας), Μπιντήρης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κορνελάτος, Αλεξίου (59΄ Παγώνης), Πάλλας (59΄ Μπούγιας), Ιατρού, Χρυσάφης, Μαρίνου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος (86΄λ.τ. Μπαλτιμάς), Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (72΄ Ακπαρίδης), Μπούνας, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος (61΄ Σκαρτσίλας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports