Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Μπαίνει «τάξη» στο δημοτικό κοιμητήριο

Αμαλιάδα: Μπαίνει «τάξη» στο δημοτικό κοιμητήριο

Αλλάζουν τα δεδομένα για το κοιμητήριο στη Φραγκαβίλλα

Αλλάζουν τα δεδομένα στη λειτουργία του δημοτικού κοιμητηρίου Αμαλιάδας στην περιοχή της Φραγκαβίλλας, καθώς ο δήμος μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών, επιχειρεί να βάλει τάξη.

Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει προσωπικό, από τα προγράμματα πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίες, τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να λειτουργούν βάρδιες με φύλακες, τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές και βραδινές ώρες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η φύλαξη του χώρου.

Μάλιστα μπαίνει και ωράριο λειτουργίας και μετά τις 6:30 το απόγευμα οι πόρτες θα κλείνουν, για να μην εισέρχονται ανεξέλεγκτα στο χώρο άνθρωποι που δεν έχουν καμία δουλειά.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και το έργο καθαρισμού σε όλους τους χώρους του κοιμητηρίου με απομάκρυνση απορριμμάτων και κοπή χορταριών, έτσι ώστε να αλλάξει όψη και να παρουσιάζει ευπρεπή εικόνα, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα κοιμητήριο.

Παραινέσεις προς τους πιστούς και τους συγγενείς των θανόντων έχει κάνει και ο ιερέας του ιερού ναού της Αγίας Τριάδας που βρίσκεται εντός του κοιμητηρίου, προκειμένου να διατηρείται ο χώρος καθαρός.

Δεν αρκεί λοιπόν κάποιος να διατηρεί καθαρό μόνο τον τάφο του δικού του ανθρώπου, αλλά θα πρέπει να προστατεύει και τους υπόλοιπους και τον υπόλοιπο χώρο του κοιμητηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις