Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Με εντολή για αιφνιδιαστικούς ελέγχους, δύο κλιμάκια με ...Ράμπο του ΙΚΑ από Αθήνα - Με συνοδεία αστυνομικών οι "επισκέψεις"

Πάτρα: Με εντολή για  αιφνιδιαστικούς ελ...

Θα ...χτυπούν απροειδοποίητα σε επιχειρήσεις

Δύο κλιμάκια του ΙΚΑ αποτελούμενα από οκτώ συνολικά υπαλλήλους του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην Πάτρα με στόχο εντατικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κλιμάκια θα "χτυπούν" απροειδοποίητα και αδικρίτως κάνοντας αιφνισδιαστικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις προκειμένου να εντοπίσουν ανασφάλιστο προσωπικό ή άλλες παρατυπίες, αδήλωτης ή παράνομης εργασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κλιμάκια με τους ..Ράμπο του ΙΚΑ έχουν έρθει στην Πάτρα για να διενεργήσουν παράλληλα και το θέμα της χορήγησης επιδομάτων "μαϊμού", καθώς υπάρχουν καταγγελίες για ψευδώς δηλωμένους  εργαζόμενους.

Πριν λίγο υπήρξε πληροφορία ότι από το ΙΚΑ ζητήθηκε η συνδρομή της τοπικής Αστυνομίας, προφανώς για την προστασία των ελεγκτικών κλιμακίων, καθώς οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της νύχτας. Ενδεχομένως, σε άλλες περιοχής να σημειώθηκαν... παρατράγουδα σε βάρος των ελεγκτών και γι' αυτό φρόντισαν τώρα να πάρουν τα μέτρα τους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά