Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μάρω Κοντού ομολόγησε ότι γύρω στα 50 της χρόνια πέρασε μια μικρή κρίση ταυτότητας

Η Μάρω Κοντού ομολόγησε ότι γύρω στα 50 ...

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο «Λοιπόν», «έχει ζήσει τα πάντα, νιώθει πλήρης και τα έχει και πολύ καλά με τον εαυτό της»

Η βετεράνος και καλή ηθοποιός Μάρω Κοντού σε δηλώσεις της στο «Λοιπόν» ανέφερε με εξομολογητική διάθεση ότι «γύρω στα 50 μου πέρασα μια μικρή κρίση ταυτότητας, τι θέλω να κάνω, ποια είμαι, που πάω...

Πέρασα δύσκολα 2 - 3 χρόνια, ζήτησα βοήθεια από ειδικό, γιατί συγχρόνως έχασα και τη μητέρα μου. Έκανα ψυχανάλυση γύρω στον ενάμισι χρόνο και, όχι μόνο επανήλθα αλλά, αν έχεις και υπομονή και πιστεύεις στον ειδικό, σου ανοίγει τέτοιους δρόμους που μπορεί από εκεί και πέρα μόνος σου να βρίσκεις τις λύσεις σου και να προχωράς».

Η Μάρω Κοντού αναμένεται να εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στην 1η κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν» μαζί και με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, συμπρωταγωνιστή της στην θρυλική ταινία τους «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Η Μάρω Κοντού στο μεταξύ τη νέα περίοδο θα επιστρέψει και πάλι στα θεατρικά δρώμενα, υποδυόμενη την Βασίλισσα Ελισάβετ Α’, στο καυστικό θεατρικό έργο του Ντάριο Φο το οποίο θα ανέβει στο «Αγγέλων Βήμα» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight