Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάκης Ζαχαράτος: Τι αναπολεί από την Πάτρα και ποιον λέει νεκροθάφτη της πρωινής ζώνης;

Τάκης Ζαχαράτος: Τι αναπολεί από την Πάτ...

Η ευχή του στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν χρειάζεται συστάσεις…καταπληκτικός κωμικός  ηθοποιός, μίμος, κειμενογράφος, σκηνοθέτης! Mε μια λέξη… πολυτάλαντος! Πάνω απ’  όλα όμως, ο Τάκης είναι καλό παιδί με ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει, έχει λόγο και δεν ξεχνάει!!!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της showbiz, έχεις σκεφτεί να αλλάξεις δουλειά;

Ίσα ίσα, τώρα νομίζω ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ακόμα καλύτερα, γιατί συμβαίνουν πολλά τρελά πράγματα σε όλα τα επίπεδα, οπότε υπάρχει ψωμί για τη σάτιρα….και ο κόσμος έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ, να γελάσει.

Η σχέση σου, με τη μητέρα σου ήταν μοναδική. Υπάρχουν στιγμές που αναπολείς τις συζητήσεις σας;

Κάθε μέρα και κάθε στιγμή, αναπολώ τις συζητήσεις με τη μητέρα μου, αλλά έχω  «κάβα» αγάπης από τη  μητέρα μου και  είναι σαν να είναι παρούσα καθημερινά.

Ποιες είναι οι εικόνες και οι μυρωδιές  από την παιδική σου ηλικία;

Θυμάμαι πολύ έντονα τα χέρια της μητέρας μου, το σπίτι μας που μοσχοβολούσε από τις συνταγές… γλέντια και τραπέζια με φίλους και συγγενείς, πολύ αθλητισμός, λίγη αυστηρότητα και πειθαρχεία για να  πάνε όλα ρολόι και να είμαστε και καλοί μαθητές και αθλητές  και καλά παιδιά…πάνω απ; όλα όμως πολύ γέλιο!!!Να μην λέω όμως μόνο για τη μαμά. Ο  μπαμπάς ήταν showman! Μάγειρας, τραγουδιστής, με μια λέξη, «πολυόργανο».

 

Μετά από τρία χρόνια σιωπής τι θα δούμε στην παράσταση που ετοιμάζεις;

Το φετινό show είναι μια εκδρομή δίωρη, που ευελπιστώ να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει όλο αυτό το μαύρο σύννεφο. Είναι ένα show που σατιρίζει την πολιτική, τη showbiz, έχει νέες και κλασικές μιμήσεις και πάνω από όλα γέλιο!

Τι σε ενέπνευσε στην Έλλη Στάη ώστε να κάνεις το πρόσωπο της  στο τρέιλερ της  παράστασης;

Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ ότι κάποια προσωπικότητα με αρπάζει από τα μούτρα και με βάζει κάτω…θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μιμούμαι με επιλέγουν και λίγο. Η Έλλη Στάη για εμένα είναι μια ολοκληρωμένη star .Είναι η σημαντικότερη Ελληνίδα δημοσιογράφος. Είναι εξαιρετική. Μου αρέσει ο τρόπος που κάνει τη δουλειά της, έχει στοιχεία για να τη μιμηθείς, έχει προσωπικότητα, έχει σφραγίδα. Αυτό μου έλειπε τα τελευταία χρόνια. Οι  περισσότεροι ήταν φωτοτυπίες. Αναγκαστικά λόγω έλλειψης πρωταγωνιστών, βγήκαν οι δεύτερες και οι τρίτες, για να πάρουν τη θέση κάποιων, χωρίς να έχουν την αξία. Λόγω έλλειψης και μόνο…

Τι θα δούμε από τους «Τρίο Ρακέτα»; (Κανάκης,Αρναούτογλου,Λάτσιος)

Πρόσεχε! Και οι τρεις είναι στην παραλία της Κινέττας και παίζουν ρακέτες, όπου φεύγει ένα μπαλάκι και χτυπάει την Ζωζώ κατακούτελα και εκεί αρχίζει ένα φλογερό ειδύλλιο. Δεν μπορώ όμως να σου πω περισσότερα. Τα υπόλοιπα στην παράσταση…

Η  Μύριαμ Απλού είναι τελικά  ερωτευμένη με τον Αλέξη Τσίπρα;

Η Μύριαμ Απλού καταρχήν ήταν ερωτευμένη με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και επειδή την παράτησε, για να τον εκδικηθεί, έπεσε στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα και μας διηγείται  πως έστρεψε το τιμόνι από δεξιά, όλο αριστερά.

Πότε θα ξεκινήσει η παράσταση;

Ξεκινάμε στο θέατρο Αλίκη  στις 10 Οκτωβρίου. Η παράσταση λέγεται  «I am what I am». Μουσική διεύθυνση  κάνει ο Γιώργος Ζαφειρίου, κείμενα και  σκηνοθεσία  ο Τάκης Ζαχαράτος και σκηνικά  ο Μανώλης Παντελιδάκης.

Αν είχες  την δυνατότητα να κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση χωρίς να σε ενδιαφέρει το κόστος, τι εκπομπή θα έκανες και με ποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια;

Δεν ξέρω με ποιον η ποια, με πιάνεις και λίγο απροετοίμαστο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να βγω ως Μύριαμ Απλού και να κάνω ένα μεσημεριανό…

Με μια λέξη…

Έλλη Στάη: Αδιαπραγμάτευτη

Όλγα Τρέμη: Παρατρέμη

Πόπη Τσαπανίδου: Η καλύτερη

Σία Κοσιώνη: Το μέλλον

Γιώργος Παπαδάκης: Σταθερή αξία

Γιώργος  Αυτιάς: Νεκροθάφτης της πρωινής χαράς

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Πολυαγαπημένοι μου

Ελένη Μενεγάκη: Σταθερή αξία

Λάκης Λαζόπουλος: Ασυναγώνιστος

Ράδιο Αρβύλα: Λατρεμένοι

Τατιάνα Στεφανίδου: Χωρίς σχόλιο

Νίκος Μουτσινάς – Μαρία Ηλιάκη: Το μέλλον

Ελεονώρα Μελέτη:  Το παρόν και το μέλλον

Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση να παίρνει μέρος σε μια παράσταση στο εξωτερικό. Πως το σχολιάζεις;

Νομίζω ότι στα αγγλικά θα είναι ακόμα καλύτερη υποκριτικά!!!

Η Άντζελα Δημητρίου πριν από  λίγα χρόνια είχε τραγουδήσει το «Αχ Πατρίδα μου», ένα τραγούδι που προέβλεπε τι θα συμβεί στην Ελλάδα λίγα χρόνια μετά… Ποια η σχέση σου τώρα με την Άντζελα;

Η Άντζελα είναι σπάνια προσωπικότητα και νομίζω ότι της οφείλουμε πάρα πολλά, μας έχει προσφέρει άπειρες στιγμές ξαφνιάσματος και χαράς. Όσο για την σχέση μας, νομίζω ότι είναι μια χαρά, δεν νομίζω να έχουμε κανένα θέμα.

Αγαπημένο σου πρόσωπο είναι και η Βάνα Μπάρμπα. Τι ξεχωρίζεις σε εκείνη;

Τη Βάνα τη λατρεύω! Είναι πάρα πολύ ειλικρινής, είναι σπάνια φίλη, έχει πάρα πολύ χιούμορ και αυτοσαρκάζεται  και μου αρέσει που τσαμπουκαλεύεται και μετά από λίγο της περνάει. Την αγαπώ…

Μετά από τόσα χρόνια φιλίας με την Ελένη Μενεγάκη, τι ακριβώς συνέβη και χάλασαν οι σχέσεις σας; Είχες  δηλώσει: «Τέλειωσαν πια τα ψέματα και τα ρετούς και πλέον το ξεβράκωμα δεν δείχνει μόνο κυτταρίτιδα, αλλά και άλλα θέματα, όπως το επίδομα πολύτεκνης, που το παίρνει η Ελένη στερώντας το από άλλες οικογένειες που το έχουν ανάγκη».

Αυτό δεν θα ήθελα να το σχολιάσω… Είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει και  εγώ την έχω βοηθήσει. Της εύχομαι καλή επιτυχία και καλή σεζόν.

Γιατί δεν σε βλέπουμε σε φωτογραφίες από παπαράτσι στα περιοδικά; Αν κάποιος δεν θέλει να βγει κάτι για την προσωπική του ζωή, μπορεί να το κρύψει;

Εγώ δεν είμαι star, δεν με κυνηγάνε στο μανάβη… κάνω σάτιρα,  δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς ή η Άννα Βίσση. Κάνω μια άλλη δουλειά. Ενός παρατηρητή, ενός ανθρώπου που κάνει show και κάνει τον κόσμο να γελάει. Οι paparazzi είναι πάρα πολύ διακριτικoί. Αν τους δώσεις τροφή, φυσικά και θα τρέξουν. Εμένα η δική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον…

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια.  Είναι το εθνικό μας ζευγάρι;

Είναι δυο ταλαντούχοι άνθρωποι και γιατί να μην είναι το εθνικό μας ζευγάρι;  Είναι λίγο William και Kate της Ελλάδος!!!

Πως σχολιάζεις την τηλεόραση που έχουμε;

Νομίζω για τα λεφτά που δίνουν τα κανάλια, είναι πάρα πολύ αξιοπρεπής.

Πως σχολιάζεις τα τούρκικα σίριαλ;

Φυσικά δεν μου είναι ευχάριστο, γιατί έχουν μείνει πολλοί  Έλληνες ηθοποιοί άνεργοι,  αλλά από την άλλη,  η ερώτηση μου είναι μια:  «Με τα χρήματα που δίνουν για τα τούρκικα σίριαλ θα μπορούσε να γίνει ένα Ελληνικό σίριαλ; Θα μπορούσαν να βάλουν νερό στο κρασί τους σεναριογράφοι, παραγωγοί και ηθοποιοί,  (για τους ηθοποιούς, είμαι σίγουρος) να κατεβάσουν το κόστος και να γεννηθούν νέες ιδέες με λιγότερο κόστος»;  Το να καθόμαστε να κατηγορούμε τα τούρκικα δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κάτι. Ο  σκοπός είναι να σκεφτούμε με μικρό μπάτζετ, τι μπορούμε να κάνουμε.

Έριξες το κασέ σου;

Φυσικά και έριξα τα λεφτά που έπαιρνα.  Είναι δεδομένο αυτό. Έριξα τα λεφτά μου, για να κάνω της δουλειά μου. Επέλεξα να κάνω θέατρο φέτος,  γιατί ήθελα ο κόσμος με ένα φθηνό εισιτήριο να μπορεί να δει τη δουλειά μου.

Πως σου φαίνεται που ο Αnt1 μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν θα έχει πρωινή ζώνη;

Είναι λυπηρό, αλλά επειδή είναι πολύ έξυπνοι  άνθρωποι,  θεωρώ ότι κάνουν ένα διάλειμμα και θα επανέλθουν δυναμικά.

Ποιος σου λείπει από την Ελληνική τηλεόραση;

Μου λείπει η Ρούλα Κορομηλά.  Θα ήθελα να τη δω να κάνει ένα καθημερινό απογευματινό, όπως η Οπρα και από άντρες μου λείπει ο Νίκος Χατζηνικολάου.  Η τηλεόραση είναι

ορφανή χωρίς τον Νίκο, είναι σπουδαίος!

Δώσε μας μια ευχή για το entertv.gr

Σας εύχομαι να έχετε διάρκεια,  να έχετε την υγεία πάνω από όλα, τρέλα και κέφι για να αντιμετωπίσουμε όλα τα τρελά που συμβαίνουν.

 

Πηγή: entertv.gr / Από την Έλενα Πολυκάρπου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight