Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Άνοιξαν γκάζια! Σε εξέλιξη το 4ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K.® ΛΟΥΞ COLA - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξαν γκάζια! Σε εξέλιξη το 4ο ...

Το κέντρο μετατράπηκε σε πίστα καρτ

Σε μια μεγάλη πίστα καρτ έχει μετατραπεί εδώ και λίγη ώρα το ιστορικό κέντρο της Πάτρας, καθώς ξεκίνησε το 4ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K.® ΛΟΥΞ COLA. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο, που εξασφάλισε για εσάς το thebest.gr:

Τα συμβατικά αυτοκίνητα έφυγαν από τουε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και τη θέση τους πήρα τα καρτ! Στις 2.30  το μεσημέρι ξεκίνησε το 4ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K.® ΛΟΥΞ COLA) που φέτοςεσημειώνει ρεκόρ συμμετοχών.

Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας παρακολουθούν τους αγώνες. Φορείς διοργάνωσης είναι ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.), υπό τη θεσμική επίβλεψη και πιστοποίηση των ΕΛ.Π.Α./ΕΘ.Ε.Α. και C.I.K/F.I.A.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί το P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA από κάθε άλλη διοργάνωση του είδους στην Ελλάδα είναι η μεταμόρφωση κεντρικών δρόμων του ιστορικού κέντρου της Πάτρας σε πίστα για καρτ.

Η διαδροµή των 920 µέτρων διέρχεται από: Πλατεία Γεωργίου Α’, Μαιζώνος, Πατρέως, Κορίνθου, Αγίου Νικολάου.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία το P.I.C.K.® ΛΟΥΞ COLA καταρρίπτει φέτος το ρεκόρ συμμετοχών του θεσμού. Συνολικά 83 οδηγοί –στις τέσσερις κατηγορίες- θα δώσουν το παρών στο αγωνιστικό ραντεβού της Πάτρας με στόχο να διακριθούν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View