Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Β.Α. Ανδριόπουλος Α.Ε - Επίσημος Συνεργάτης ΥΑΜΑΗΑ στην Πάτρα, η εκδήλωση Your Town Your Ride

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ...

Πoλλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που οδήγησαν τα scooter & moto YAMAHA

Η εκδήλωση είχε σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν και να απολάυσουν την ποιότητα των scooter & moto YAMAHA.

Πλήθος κόσμου δοκίμασε στην πράξη τα πλεονεκτήματα του νέου Xenter 150, του ασυναγώνιστου Χ-ΜΑΧ250, του διαχρονικού X-CITY250, του κορυφαίου Τ-ΜΑΧ530 και άλλων μοναδικών scooter YAMAHA. Παράλληλα δοκίμασαν και τα CRYPTON, τα καλύτερα παπιά στην κατηγορία τους!

Μετά τα test rides οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα mini σεμινάριο με οδηγίες ασφαλούς οδήγησης από τον Θανάση Χούντρα. Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκε ένας υπερτυχερός απ’όσους είχαν κάνει test ride και κέρδίσε ένα Xenter 125.

Η Εκδήλωση είχε την πλήρη υποστήριξη της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ με υλικό, εμπορεύματα και την φυσική παρουσία όλων των στελεχών της εταιρείας. Επίσης η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΕΒΕ φρόντισε με τα υπέροχα προιόντα της να δροσίζει τους επισκέπτες  και να κάνει πιό ευχάριστη την αναμονή γιά το Τest. H εκδήλωση ντύθηκε από την μουσική του Πάνου Σιαμπάνη και μας έδωσε χρώμα και ρυθμό.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιά την συμμετοχή του και την παρουσία του, τα στελέχη της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ γιά την υλοποίηση της εκδήλωσης και την εταιρεία Λουξ Μαρλαφέκας ΑΕΒΕ γιά την υποστήριξή της. Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτελεί κίνητρο γιά να την επαναλάβουμε σύντομα δίνοντας περισσότερο χρόνο και πιό πολλά μοντέλα γιά Test Ride. 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View