Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απίστευτη δήλωση Νάκου για τους πολιτικούς που κλέβουν!

Απίστευτη δήλωση Νάκου για τους πολιτικο...

Έδωσε οδηγίες για το πώς φοροδιαφεύγουν

Απίστευτο ντόρο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής και Προέδρου της αρμόδιας επιτροπής για τον έλεγχο των πόθεν έσχες των βουλευτών Αθανάσιου Νάκου. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη του πόθεν έσχες του και τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για «περίεργο» πλουτισμό, ο κ. Νάκος ρίχνει λάδι στη φωτιά τονίζοντας ότι όποιος θέλει να κλέψει, δεν αφήνει αποδείξεις στο πόθεν έσχες του!

«Αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες. Αν στήσει μια offshore εταιρεία στα νησιά Καϋμάν δεν θα την γράψει στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής προκαλώντας έκπληξη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Μάλιστα, ο κ. Νάκος εξομολογήθηκε το… αυτονόητο: «Δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε αυτά τα πράγματα».

Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, οι δηλώσεις του κ. Νάκου προκάλεσαν σάλο καθώς άπαντες προσπαθούσαν να αντιληφθούν αν φωτογραφίζει κάποιον από τη λίστα ή ακόμη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Πάντως, επειδή και ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, ξεκαθάρισε ότι οι έλεγχοι για τον ίδιο αφορούν μια διάτρητη καταγγελία, ενώ σημείωσε ότι δεν γνώριζε για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις