Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σύρο η Παναχαϊκή

Βόλεϊ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σύρο η Παναχαϊκή

Οι "κοκκινόμαυροι" θα δώσουν φιλικά με τον τοπικό Φοίνικα

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που θα αντιμετωπίσει στην Ερμούπολη της Σύρου τον τοπικό Φοίνικα σε δύο πολύ δυνατά φιλικά, επιπέδου Α1 Εθνικής.

Η ομάδα της Πάτρας, έκλεισε αυτό το ταξίδι στο νησί του Αιγαίου, σε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις με έναν σπουδαίας δυναμικής αντίπαλο, λίγο πριν το ταξίδι στην Σερβία…

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, το «Δημήτριος Βικέλας», η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τους «Πειρατές», σε μια επανάληψη των μαχών των δύο ομάδων στην Α2', την σεζόν 2010-11…

Ειδικά το φιλικό του Σαββάτου αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αφού θα αποτελέσει τα… αποκαλυπτήρια του Φοίνικα μπροστά στο κοινό του, σε αντίθεση με αυτό της Κυριακή που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και πιθανότατα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «Αχαιοί» θα αναχωρήσουν αύριο για το νησί των Κυκλάδων και στην αποστολή της ομάδας θα είναι οι Ν. Ρουμελιώτης, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Ντονάς, Αχιλλεόπουλος, Πεφάνης, Βλαχοστάθης, Χρηστιάς, Μούρτζης, Γεωργακόπουλος, Μαυραγάνης, Βανταράκης, Διονυσόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports