Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συμβαίνουν και στα καλύτερα πρωταθλήματα... - Δείτε γιατί δεν έγινε απόψε το ματς της Ρεάλ

Συμβαίνουν και στα καλύτερα πρωταθλήματα...

Σαμποτάζ στον ηλεκτροφωτισμό!

Αναβλήθηκε η τελευταία για σήμερα αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ράγιο Βαγεκάνο. Το πρόβλημα που προέκυψε με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν. Ο πρόεδρος του σταδίου, μάλιστα, με δηλώσεις του στο «Canal+» έκανε λόγω για σαμποτάζ, τονίζοντας ότι τα καλώδια ήταν κομμένα κατά περίεργο τρόπο!

Το ματς επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22:30, ωστόσο, οι άνθρωποι του σταδίου ζήτησαν προθεσμία μισής ώρας για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο διαιτητής οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, όπου ανακοινώθηκε η επίσημη αναβολή της αναμέτρησης, καθώς το γήπεδο είχε... βυθιστεί στο σκοτάδι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο, την ίδια ώρα, εφόσον ανάψουν οι προβολείς.

«Είναι ξεκάθαρα σαμποτάζ. Κάποιος έκοψε τα καλώδια και φυσικά αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Η αστυνομία οφείλει να κάνει τη δουλειά της και να ψάξει το θέμα», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος του γηπέδου, Μαρτίν Πρέσα.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, η Μαγιόρκα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επικράτησε 2-0 της Βαλένθια, διατήρησε το αήττητο και ανέβηκε στη 2η θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που έχει 5 στα 5.

Με γκολ των Γκοντίν και Φαλκάο η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 2-1 της Βαγιαδολίδ, η οποία μείωσε στο 55΄ με τον Παουλάο.

«Λευκή» ισοπαλία σημειώθηκε στο «Σαν Μαμές» μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Μάλαγα, ενώ στη Βαλένθια η Λεβάντε, χωρίς τους Φάνη Γκέκα και Νίκο Καράμπελα στην αποστολή (τραυματίες και οι δύο) επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Θουρουτούθα και για 70 λεπτά κρατούσαν το «τρίποντο», αλλά ο Μπαρκέρο με πέναλτι και ο Μάρτινς στο 86΄ έφεραν τα πάνω κάτω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports