Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Βελτιώνεται ο καιρός

Βελτιώνεται ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 4-5 μποφόρ και θερμοκρασίες μεταξύ 18 και 28 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 5-7 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 23 βαθμών Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναπτύσσονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές επικρατεί γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ανατολικά από 12 έως 25 βαθμών Κελσίου και στα δυτικά από 10 έως 21.

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το πρωί, αλλά αργότερα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 και στο Ιόνιο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 13 και 28 βαθμών Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις αναπτύσσονται τις πρωινές κυρίως ώρες στα ορεινά της Στερεάς, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία στα νότια σε βορειοανατολικούς πριν εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 29 βαθμών Κελσίου, με τη μέγιστη στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου αναπτύσσονται τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη νότια Κρήτη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αλλά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα βόρεια να είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός