Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται για δεύτερη φορά το μακράς διαρκείας, ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, η όψη της κρίσης, η οποία δοκιμάζει το ζώδιό σας κυρίως σε θέματα οικονομικά, ερωτικά και παιδιών. Η δημιουργικότητά σας επίσης μπορεί να είναι μπλοκαρισμένη αλλά προσπαθήστε να ανανεωθείτε και να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης.

Ζυγός

Για δεύτερη φορά κορυφώνεται το πολύ ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (η όψη της κρίσης), η οποία προκαλεί έντονη αβεβαιότητα και ριζικές αλλαγές, κυρίως σε σχέσεις και σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων. Εάν μάλιστα είστε γεννημένοι κοντά στις 29/9, βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα και πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα επινοητικοί αντί για αρνητικοί.

Σκορπιός

Η δυνατή γωνία Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά σήμερα, φέρνει σημαντικές αλλαγές και αδιέξοδα, κυρίως σε εργασία, υγεία κι επικοινωνία. Ο τρόπος που σκέφτεστε, μιλάτε και γράφετε πρέπει οπωσδήποτε να γίνει πιο ουσιαστικός, ενώ αλλαγή πρέπει να κάνετε και στην διατροφή και στον τρόπο που εργάζεστε.

Τοξότης

Το μακράς διαρκείας ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά σήμερα, προκαλεί σημαντικές κρίσεις, κυρίως σε οικονομικά κι ερωτικά. Το αίσθημα ανικανοποίητου μην προσπαθείτε να το καλύψετε μέσω των άλλων, αλλά βρείτε την δική σας αξία, που θα φέρει και κέρδη αλλά και επιτυχία στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Άμεσα βάλλει το ζώδιό σας το ισχυρότατο, μακροχρόνιο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που είναι η όψη της κρίσης, φέρνοντας ριζικές αλλαγές στη ζωή και στη νοοτροπία σας. Αλλαγές σε σπίτι και προσωπικούς στόχους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις 27/12, είναι λογικό να βιώνετε έντονη ταραχή κι αβεβαιότητα – συντονιστείτε με το μέλλον, αποβάλλετε ό,τι παλιό.

Υδροχόος

Αγωνίζεστε να αφήσετε το παρελθόν πίσω, όμως η διαδικασία αυτή είναι μακρόχρονη και καθόλου εύκολη. Ειδικά τώρα που κορυφώνεται ξανά το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, γίνεται ένα σημαντικό «καρμικό ξεκαθάρισμα», ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αλλάξει και να εκσυγχρονιστεί ο τρόπος που σκέφτεστε, γράφετε και μιλάτε.

Ιχθύς

Η σκληρή σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί πίεση οικονομική σήμερα, κυρίως σε σχέση με δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ. Επίσης μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι εισβάλλουν πολύ στη ζωή σας. Απ’ το απόγευμα μεταβάλλεται το κλίμα, με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει ρομαντισμό και υπερβατικές στιγμές.

Κριός

Κορυφώνεται για δεύτερη φορά το ισχυρότατο και μακράς διαρκείας τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο φέρνει σφοδρές κρίσεις στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικά και προσωπικούς στόχους. Ειδικά μάλιστα αν είστε γεννημένοι κοντά στις 26/3, νιώθετε τελείως μετέωροι τώρα, όμως οι κρίσεις αυτές ενεργοποιούν νέο δυναμικό.

Ταύρος

Σχετικά πιο ήπια βιώνει το ζώδιό σας τις κρίσεις της ισχυρής όψης Ουρανού-Πλούτωνα, δεν παύει όμως να φέρνει και σε σας ταραχή. Προσπαθείτε να κλείσετε θέματα και κύκλους, και γίνεται δύσκολα αυτό. Κρίσεις επίσης σε θέματα σπουδών και νομικών. Η φιλοσοφία ζωής σας αλλάζει δραστικά. Εσωτερική ανησυχία, δυσκολία στον ύπνο.

Δίδυμοι

Το δυνατό και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά, προκαλεί σημαντικές κρίσεις στη ζωή σας σε σχέση με δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή συζύγου και άλλα σχετικά θέματα. Επίσης τα σχέδιά σας πρέπει να αλλάξουν ή εμποδίζονται, και χρειάζεται εγρήγορση.

Καρκίνος

Πολύ δυνατή η επιρροή του ισχυρού και μακροχρόνιου τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, που κορυφώνεται ξανά σήμερα. Προκαλεί σημαντικές κρίσεις στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας, τομείς στους οποίους πρέπει να γίνουν βαθιές αλλαγές. Οι γεννημένοι κοντά στις 27/7 βρίσκεστε στο επίκεντρο της κρίσης – μην αφήνεστε σε απόγνωση.

Λέων

Απ’ την όψη της κρίσης, το τετράγωνο δηλαδή Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για άλλη μια φορά σήμερα, επηρεάζεται το ζώδιό σας κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, υγείας και σε σπουδές ή νομικά ζητήματα. Πρέπει να γίνει μια στροφή στο πως εργάζεστε και στο πως διατρέφεστε ή ζείτε. Αλλαγή νοοτροπιών συνολικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being