Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Στίβεν Μπάλντουιν έφαγε μουσακά στο Λουτράκι

Ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Στίβεν Μπάλντο...

Ο 46χρονος ηθοποιός, αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν έχει έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για τη χώρα μας

Στο κοντινό Λουτράκι, την κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια λουτρόπολη του νομού Κορινθίας βρέθηκε αυτές τις μέρες ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Stephen Baldwin (Στίβεν Μπάλντουιν). Ο 46χρονος ηθοποιός που είναι αδελφός των επίσης ηθοποιών Άλεκ Μπάλντουιν και Γουίλιαμ Μπάλντουιν είναι κυρίως γνωστός σε όλους από την ερμηνεία του στις ταινίες «The Usual Suspects-Συνήθεις Ύποπτοι» και «Threesome».

Ο Στίβεν Άντριου Μπάλντουιν που έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και έχει δύο κόρες, έφαγε σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ citynews.blogspot.com, σε παραδοσιακή ταβέρνα, με θέα την παραλία. Ο γαλανομάτης ξανθός ηθοποιός ήταν απόλυτα προσιτός στον κόσμο που ήρθε για να τον συναντήσει και αφού απόλαυσε τον παραδοσιακό μουσακά και άλλα ελληνικά εδέσματα, δήλωσε χαρακτηριστικά στο citynews που τον εντόπισε και τον φωτογράφισε, πως ήρθε στην χώρα μας στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός είδους ντοκιμαντέρ (σύμπραξη 3 εταιριών παραγωγής, 2 ελληνικών και μίας αμερικάνικης) που θα ονομάζεται «Greek for a week-Έλληνας για μία εβδομάδα».

O συμπαθής ηθοποιός επισκέφθηκε επίσης τον Ισθμό της Κορίνθου ενώ θέλησε να δοκιμάσει και τίπουρο.

To φιλόδοξο αυτό ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβάλλει τη χώρα μας στο εξωτερικό, έχει σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα μιας και θα αναφέρεται στα βήματα που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight