Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ενδεκάδα του Σάντος για το ματς με την Λετονία - Μήτρογλου, Γκέκας μπροστά

Η ενδεκάδα του Σάντος για το ματς με την...

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Γιώργος Σαμαράς

Ανέβασε «στροφές» σήμερα η εθνική, συγκριτικά με τη χθεσινή πρώτη προπόνησή της εν όψει του αγώνα με τη Λετονία, την προσεχή Παρασκευή. Το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας και είχε αρκετό τρέξιμο. Ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος υποφέρει από οσφυαλγία, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.

Ο άσος της Σέλτικ ήθελε να συμμετάσχει αλλά η άποψη του ιατρικού επιτελείου ήταν διαφορετική κι έτσι ο παίκτης προφυλάχθηκε και θα δοκιμάσει να ξεκινήσει από αύριο το απόγευμα, με το πρόγραμμα της Τετάρτης να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Πριν ξεκινήσει το οικογενειακό διπλό ο Σάντος είδε προσωπικά κάποιους από τους θεωρούμενους ως βασικούς, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και με τους Νίνη, Χριστοδουλόπουλο.

Στο δίτερμα ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας «έδειξε» κάποιες από τις σκέψεις του για την πρώτη αναμέτρηση της εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.Τερματοφύλακας στην ομάδα των «βασικών» ήταν ο Καρνέζης, αμυντικοί οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, κεντρικοί μέσοι Τζιόλης και Κατσουράνης, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και επιθετικοί οι Μήτρογλου, Γκέκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports