Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Τρίτη με βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή άνοδο του υδραργύρου.

Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3-5 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 33 βαθμών Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους μεταβλητούς 2-3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 31 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει στη Μακεδονία και τη Θράκη με ανέμους μεταβλητούς 2-3 και στα ανατολικά βορειοανατολικούς 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-3 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 35 βαθμών Κελσίου, αλλά στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 34 βαθμών Κελσίου, με τη μέγιστη στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και το πρωί στα βόρεια πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 34 βαθμών Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός