Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κοντά στον Ισραηλινό γκολκήπερ Baruch ο Πανηλειακός

Κοντά στον Ισραηλινό γκολκήπερ  Baruch ο...

Ξεκινούν αύριο οι δοκιμές παικτών παρουσία του Στελιου Γιαννακόπουλου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισραηλινού γκολκήπερ (με Ρουμανικές ρίζες αλλά και διαβατήριο της χώρας αυτής) Edan Matthew Baruch βρίσκεται ο Πανηλειακός, όπως άλλωστε γνωστοποίησαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο παίκτης είναι 22 ετών (γεν. 11/1/1990) και φέτος αγωνίστηκε στη Ρουμανία, στον πρώτο γύρο στη Snagov (Β' Εθνικής), από όπου το χειμώνα μετά τις καλές εμφανίσεις του, μεταγράφηκε στην Concordia (Α' Εθνικής). Νωρίτερα, είχε παίξει στο Ισραήλ, Α' Εθνική, αρχικά με τη Beitar Tel Aviv Ramla κι έπειτα με τη Maccabi Netanya.

* Υπενθυμίζεται ότι με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, κάθε ομάδα Γ' Εθνικής μπορεί να έχει μέχρι δυο ξένους παίκτες, απαραίτητα με κοινοτικό διαβατήριο, και ηλικίας μέχρι 25 ετών.

Δοκιμές παικτών από την Παρασκευή
Όπως είναι γνωστό, η έναρξη της προετοιμασίας έχει πλέον μεταφερθεί για την προσεχή Δευτέρα 20 του μήνα. Το τριήμερο νωρίτερα πάντως, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή ως την Κυριακή, προγραμματίστηκαν νέες δοκιμές παικτών στον Πύργο. Αυτή τη φορά, παρουσία και του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports