Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Καραβέλας στο thebest.gr: "Δεν με φοβίζουν τα δύσκολα"

Ανδρέας Καραβέλας στο thebest.gr: "...

Πανέτοιμος να οδηγήσει τις "λέαινες" σε νέες επιτυχίες δηλώνει ο Πατρινός κόουτς

Το να αναλάβει κανείς την τεχνική ηγεσία της Ορμής Λουξ σίγουρα δεν είναι εύκολο και πολλούς προπονητές θα μπορούσε να τους φοβίζει, αλλά κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει με τον Ανδρέα Κασραβέλα, οποίος είναι ο νέος κόουτς των "λεαινών". Η προετοιμασία της πατρινής ομάδας θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και μέχρι τότε ο έμπειρος κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του.

Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί μένοντας μόνο δύο κενές θέσεις ξένων αθλητριών όπου την μία θα καλύψει σίγουρα τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο έμψυχο υλικό αποτελείται από Πατρινές και νεαρές αθλήτριες, ενώ θα προστεθούν κάποιες μικρές "λέαινες" από τα τμήματα υποδομών.

Ωστόσο ο Ανδρέας Καραβέλας στο thebest.gr σχολίασε: "Δεν με φοβίζουν τα δύσκολα ο Ανδρέας Κόγκας μου έδειξε εμπιστοσύνη να αναλάβω την πρωταθλήτρια ομάδα και θεωρώ ότι με προσεγμένη δουλειά από όλους μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά"

Όσον αφορά τους στόχους των "λεαινών" σε Ελλάδα και Ευρώπη συμπλήρωσε: "Θέλουμε ασφαλώς να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε πρωτάθλημα και κύπελλο προσπαθώντας συγχρόνως για το καλύτερο δυνατό κερδίζοντας εμπειρίες από την Ευρώπη, αφού η κλήρωση δεν μας χαμογέλασε. Η φιλοσοφία μου καθώς και του προέδρου είναι την επόμενη πενταετία να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο που θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί".

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports