Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Παναιγιάλειος: Τοποθετήθηκε ταρταν στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου

Παναιγιάλειος: Τοποθετήθηκε ταρταν στο Δ...

Ο "BIANCONERI" έβαλαν την εργασία και με τα χρώματα που τους αγόρασε η διοίκηση του στάδιου έβαλαν τη δική τους... πινελιά για να αναμορφωθεί η ανατολική κερκίδα

Η τοποθέτηση του ταρτάν, στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου, είναι γεγονός ότι έδωσε άλλο... αέρα στο στάδιο μιας και εκτός από την αισθητική βελτίωση του, αποτελεί και την μοναδική σοβαρή "επέμβαση" που του έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η αλλαγή, φαίνεται ότι άνοιξε την... όρεξη στη διοίκηση του σταδίου που προσπαθεί με τις λίγες - είναι αλήθεια - οικονομικές της δυνατότητες να δώσει "αέρα" ανανέωσης στο στάδιο.

Σε αυτή την προσπάθεια της μάλιστα, βρήκε και έναν απρόσμενο "σύμμαχο" με αποτέλεσμα να μπορέσει να κάνει μία όμορφη παρέμβαση στην τσιμεντένια κερκίδα. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου "BIANCONERI" έβαλαν την εργασία και με τα χρώματα που τους αγόρασε η διοίκηση του στάδιου έβαλαν τη δική τους... πινελιά για να αναμορφωθεί η ανατολική κερκίδα.

Το αποτέλεσμα της εθελοντικής εργασίας των "BIANCONERI" είναι πολύ καλό και σίγουρα θα προκαλέσει θετικά σχόλια και από τους υπόλοιπους φιλάθλους που θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανεβαίνουν στο γήπεδο από την Τετάρτη και μετά που ξεκινάει η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η διοίκηση του σταδίου έχει ξεκινήσει την προσπάθεια ανανέωσης του γηπέδου από τις αρχές του καλοκαιριού, ενώ έχει προγραμματίσει να βάψει και τον εξωτερικό τοίχο του σταδίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters