Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ο "διωγμός" του Ζαρντιμ! Ήρθε η ώρα των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό

Ο "διωγμός" του Ζαρντιμ! Ήρθε ...

Αποφασίζει ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν κι αναμένονται οι ανακοινώσεις. Οι πρώτοι της λίστας και το ενδεχόμενο έκπληξης. Τα φιλικά στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκαν και πλέον θα γίνει και το δεύτερο «κόψιμο» παικτών από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά τους Χαβίτο, Δασκαλάκη που έμειναν εκτός μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία.

Η λίστα που δίνει ο Πορτογάλος στη διοίκηση ενδέχεται να μην είναι οριστική, όπως έχουμε γράψει από τις προηγούμενες ημέρες, να φύγουν δηλαδή κάποιοι τώρα και να υπάρξουν οι τελικές αποχωρήσεις μετά και το διάστημα της δουλειάς στην Ολλανδία, την επόμενη εβδομάδα.

Εκεί, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του και τους Γκρέκο, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και δεδομένου ότι στην Πορτογαλία είχε 24 παίκτες, αναμένονται άλλες δύο μεταγραφές και θέλει ένα συνολικό ρόστερ 24- 25 παικτών μαζί με τον Παπαδόπουλο, που θα επιστρέψει τους επόμενους μήνες, καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρέπει να φύγουν από έξι έως οχτώ παίκτες, ανάλογα αν θέλει και ορισμένους «πιτσιρικάδες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters