Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Δωρεά στην Πυροσβεστική από επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ

Πάτρα: Δωρεά στην Πυροσβεστική από επιχε...

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ συγχαίρει θερμά τις επιχειρήσεις μέλη του

Με επιστολή του, ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, ευχαριστούν τον Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ) γιατί μετά από ενέργειές του, μέλη του, διέθεσαν υλικά και εξοπλισμό σημαντικής αξίας, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας των κτιριακών υποδομών της Υπηρεσίας και στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού.

Οι επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΒΙΠΑ που προσέφεραν υλική υποστήριξη στον σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Πατρών είναι οι εξής:

1)ALFA CASA A.E.

2)ΑΜΕΚΩΝ Α.Ε.

3)ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ συγχαίρει θερμά τις επιχειρήσεις μέλη του, που μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του και σε μια περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής στενότητας, προσέφεραν εξοπλισμό για την ενίσχυση μιας υπηρεσίας νευραλγικής σημασίας, με την οποία ο Σύνδεσμος διατηρεί στενούς δεσμούς συνεργασίας για την ασφαλή λειτουργία της ΒΙΠΕ Πατρών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΕΒΙΠΑ δεσμεύεται να ενθαρρύνει παρόμοιες προσπάθειες και να συνεχίσει να καλλιεργεί την ανάπτυξη κλίματος αλληλεγγύης από τα μέλη του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά