Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Παρελθόν απο την Παναχαϊκή οι Πουρής και Ατματζίδης

Παρελθόν απο την Παναχαϊκή οι Πουρής και...

Απέκτησε τον 24χρονο σεντερ μπακ Γιάννη Βοσκόπουλο

Όπως αναμενόταν παρελθόν αποτελούν απο την Παναχαϊκή, οι Χρήστος Πουρής και Παναγιώτης Ατματζίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές, δεν δέχθηκαν την μείωση τον αποδοχών που τους πρότεινε η πατρινή ΠΑΕ.

Στον αντίποδα, παίκτης της Παναχαϊκής για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιάννης Βοσκόπουλος.
Αναλυτικά, στην ανακοίωνσή της, η πατρινή ΠΑΕ αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την υπογραφή  συνεργασίας 3 χρόνων με τον σέντερ μπάκ Γιάννη Βοσκόπουλου. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος 24 ετών έχει ύψος 1,90 και έχει αγωνισθεί με την ομάδα  του ΠΑΟΚ και του Πανσερραικού στην Α Εθνική  με 20 συμμετοχές και περισσότερες από 92 συμμετοχές στην Β Εθνική με τις ομάδες του Πανσερραικού και Αγροτικού Αστέρα.

Την προηγούμενη περίοδο ήταν ο βασικός στόπερ του Αγροτικού Αστέρα με 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Παπακώστα στον Πανσερραικό στην Β Εθνική και στη Α Εθνική.

2. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής Χρήστος Πουρής και Παναγιώτης Ατματζίδης αρνήθηκαν την πρόταση του προέδρου της Παναχαϊκής για μείωση των αποδοχών τους στα επίπεδα των άλλων ποδοσφαιριστών της ομάδας και ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα τους και τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η τυπική λύση των συμβολαίων τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters