Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κλείνει Νίκο Μάντζιο για τεχνικό σύμβουλο η Ορμή Λουξ

Κλείνει Νίκο Μάντζιο για τεχνικό σύμβουλ...

Το μεταγραφικό πάρε δώσε των "λεαινών"

Όλα δείχνουν ότι τεχνικός σύμβουλος της Ορμής Λουξ, θα είναι ο Νίκος Μάντζιος. Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας Ανδρέας Κόγκας, αναμένεται να έχει συνάντηση με Έλληνα προπονητή, το επόμενο διήμερο προκειμένου να "κλεισει" η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρων.
Σε ό, τι αφορά, τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της πατρινής ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πάντως, η πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατρινός σύλλογος βρίσκεται κοντά στην Κορομηλά του Παναιτωλικού, την τερματοφύλακα Ασπα Λέκκα των Ιωαννίνων και την Μούρνου απο την Βέροια. Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής της Λένας Ευαγγελίδου, ενώ ολοκληρώνεται και η μεταγραφή της Σοφίας Δημητρίου.

Απο το περσινό ρόστερ παραμένει η Λιθουανή Αουσρα Στανκούτε, ενώ η Ορμή Λουξ βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων για την Νάνσυ Στρατάκη.

Αναφορικά, με τις ξένες, ο Ανδρέας Κόγκας "ψάχνει" στην αγόρα για να βρεί την αθλήτρια εκείνη που θα ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters