Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«Στις 17 Ιουνίου αποφασίζουμε για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας…»

«Στις 17 Ιουνίου αποφασίζουμε για το σήμ...

Του Γιώργου Δρακούλη, προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαϊας

Οι πολίτες καλούνται για ακόμα μια φορά να επιλέξουν για την Ελλάδα που επιθυμούν. Η κρισιμότητα των Εκλογών της 17ης Ιουνίου μας φέρνει αντιμέτωπους με την εθνική ευθύνη.

Η χώρα «πληγώθηκε» από την κρίση, τις αδιέξοδες πολιτικές, την ακυβερνησία και την πολιτική αστάθεια. Η επιλογή μας, είναι αυτή που θα κρίνει αν θέλουμε μια χώρα εθνικής καταρράκωσης και αδιέξοδων πολιτικών ή μια χώρα ελπίδας και ανάπτυξης. Κάποιοι όπως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και οι όμοιοί του θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην δραχμή, στην εθνική απομόνωση και τους Έλληνες πολίτες στην ανασφάλεια και την εξαθλίωση. Θα τους αφήσουμε να οδηγήσουν την χώρα σε νέα και πιο επικίνδυνα αδιέξοδα όπως την έξοδο από το ευρώ; Η Ευρώπη αλλάζει. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να βγει από το τέλμα της κρίσης και των αδιέξοδων πολιτικών με υπεύθυνη πολιτική που θα διασφαλίζει πρώτα από όλα την κοινωνική συνοχή, την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της χώρας και την ευρωπαϊκή της θέση και πορεία.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί αυτά μέσω της αλλαγής πολιτικής. Η Νέα Δημοκρατία και θέλει και μπορεί με σχέδιο ευθύνης να βγάλει την χώρα από το τέλμα της κρίσης και των αδιέξοδων πολιτικών. Είναι στο χέρι μας στις 17 Ιουνίου να αλλάξουμε το τοπίο για μια νέα αρχή στην χώρα μας!

Στις 17 Ιουνίου επιλέγουμε υπεύθυνα, βάζουμε το ΕΜΕΙΣ μπροστά από ΕΓΩ και συμμετέχουμε στην αλλαγή για την Ελλάδα της ελπίδας και της ανάπτυξης! Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις