Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Euro 2012: Τελευταίο χαρτί για Πορτογαλία κόντρα στη Δανία (19.00)

Euro 2012: Τελευταίο χαρτί για Πορτογαλί...

Με αλλαγές στις ενδεκάδες οι δύο αντίπαλοι

Η Πορτογαλία μετά την ήττα της από τη Γερμανία παίζει πιθανώς το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση απέναντι στη Δανία, που εξέπληξε τους πάντες νικώντας στην πρεμιέρα την Ολλανδία. Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση στο Λβιβ (19:00, ΕΤ1) θα κρίνει πολλά στον δεύτερο όμιλο.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Ρικάρντο Κουαρέσμα και Ούγκο Αλμέιδα να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Στον αντίποδα ο Μόρτεν Όλσεν θα επιλέξει τους ίδιους έντεκα της πρώτης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται αντιμέτωπες, καθώς είχαν συναντηθεί στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 (1-1 στην Κοπεγχάγη, 2-3 στη Λισαβόνα), αλλά και του Euro 2012 (2-1 στην Κοπεγχάγη, 3-1 στο Πόρτο). Συνολικά Πορτογαλία και Δανία έχουν συναντηθεί δώδεκα φορές, με 7 νίκες για τους Ίβηρες και 3 για τους Σκανδιναβούς (26-16 τα γκολ).

Πιθανές συνθέσεις:

Πορτογαλία (Μπέντο): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Άλβες, Περέιρα, Κοεντράο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Μουτίνιο, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα (Ποστίγκα).

Δανία (Όλσεν): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σ.Πόουλσεν, Ζίμλινγκ, Κβιστ, Έρικσεν, Κρον-Ντέλι, Ρόμενταλ, Μπέντνερ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμσον.

* Στο όριο των καρτών είναι οι Κβιστ, Σ. Πόουλσεν (Δανία), Νάνι και Ποστίγκα (Πορτογαλία).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters