Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος πολιτικός αρχηγός κατεβαίνει στις εκλογές για να μην...παντρευτεί;

Ποιος πολιτικός αρχηγός κατεβαίνει στις ...

Πάντως δεν βλέπει να αποφεύγει τελικά την κουλούρα

Ο γάμος του έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, ωστόσο, εκείνος έχει ρίξει το βάρος στην πολιτική του σταδιοδρομία και στις επερχόμενες εκλογές. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ρομίνας Ξύδα από το Πρώτο Θέμα, σχετικά με το αν θα γίνει ο γάμος του, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τον Ιούλιο, ο πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά»,  Θάνος Τζήμερος απαντά με χιούμορ:

«Η αλήθεια είναι, και μπορώ να σας την αποκαλύψω, ότι πήρα μέρος στις εκλογές για να αποφύγω αυτό τον γάμο με κάθε τρόπο. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρω»!

Ο Βολιώτης πολιτικός αναφέρθηκε και σε όσους θεωρεί άξιους να κυβερνήσουν.

«Άξιοι πολιτικοί είναι ο Στέφανος Μάνος, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης. Αν είχε εκλεγεί ο Παπαγιαννάκης στη θέση του Αλαβάνου, η Ιστορία της Ελλάδας θα ήταν τελείως διαφορετική», δηλώνει ο Θάνος Τζήμερος.

Αναφερόμενος, δε, στα φοιτητικά του χρόνια και στο γεγονός ότι δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του λέει:

«Αισθάνθηκα ότι ένα πτυχίο θα ήταν περιττό. Η εμπειρία μου στην ΑΣΟΕΕ ήταν φρικτή. Ένα κτίριο- αχούρι με σκισμένες αφίσες, χυμένους καφέδες, πατημένα τσιγάρα, βρομιά και διάφορους τύπους, των οποίων η διανοητική επάρκεια φαινόταν με το «Καλημέρα». Τύποι μικρόνοες που όχι μόνο δεν άξιζαν να είναι φοιτητές, αλλά ούτε καν να πάρουν απολυτήριο δημοτικού".

 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight