Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ωρα Euro! Εθνική Ελλάδος... φύγαμε!

Ωρα Euro! Εθνική Ελλάδος... φύγαμε!

Πρεμιέρα απόψε κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία (19.00, ΝΕΤ)

Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται σε άλλη μια πρεμιέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο αυτή τη φορά να… κλείσει το σπίτι των Πολωνών (19:00 ΝΕΤ). Το έργο των παικτών του Φερνάντο Σάντος, σαφώς και είναι δύσκολο αλλά δεν πρόκειται για κάτι που δεν το γνωρίζει κανείς.

Αυτό έχει φανεί περίτρανα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας από τα εδάφη της Αυστρίας μέχρι και αυτά της Πολωνίας με τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι διεθνείς.

Από την πλευρά του Φερνάντο Σάντος αναμένονται εκπλήξεις. Δύο θέσεις στις οποίες ο Πορτογάλος ίσως το σκέφτεται λίγο περισσότερο είναι εκείνες του τερματοφύλακα και του δεξιού ακραίου επιθετικού, με τους Χαλκιά και Σαλπιγγίδη να έχουν ένα προβάδισμα έναντι των Σηφάκη και Νίνη.
Τα υπόλοιπα… πόστα θα καταλάβουν οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκέκας και Σαμαράς.

* Η πιθανή 11άδα της Πολωνίας: Σέζνι, Περκί, Βασιλέφσκι, Μπένις, Πίστσεκ, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Ρίμπους, Μπλαζικόφσκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι.

* Η πρώτη μέρα του Euro 2012 ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Τσεχία για τον 1ο όμιλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters