Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: «Καλούμε τα κόμματα να πετάξουν επιτέλους τις μάσκες!»

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: «Καλούμε τα...

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Αχαϊας έκανε την πιο κάτω δήλωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει τα εξής: «Καλούμε τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των Αχαιών, να πετάξουν επιτέλους τις μάσκες!

Καλούμε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αχαίας, να πει δημόσια, ποια μεγαλοστελέχη του παλαιού, κραταιού και κακού ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν πυκνώσει τις τάξεις του. Πως εμφανίζεται ως δύναμη ελπίδας, όταν πορεύεται - στα μουλωχτά(!) - με ανθρώπινα υλικά του χθες. Πορεύεται δηλαδή, με βολεμένα, εξυπηρετημένα και αξιοποιημένα κρατικοδίαιτα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πρώην βουλευτές, πρώην δημάρχους, πρώην στελέχη Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Έτσι δεν δικαιούται να εμφανίζεται ως η μόνη δύναμη ελπίδας!

Κι αν δε το κάνει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Αχαίας, καλούμε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ  Αχαίας, επιτέλους να ξυπνήσει (!) και να τραβήξει αυτή τις μάσκες του Τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α!Είμαστε σίγουροι, ότι εφόσον το πράξει, θα δούμε όλοι πρόσωπα που διέπρεψαν πολιτικά τις δεκαετίες του ΄80, του ΄90 αλλά και πρόσφατα.

Ας μιλήσουμε πολιτικά με ανοιχτά χαρτιά! Δεν είναι η ώρα του πολιτικού κρυφτού. Ας μιλήσουμε όλοι, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας! Σ’αυτόν τον τόπο, σ’αυτήν την περιοχή, στην Αχαία, γωριζόμαστε όλοι πολύ καλά...»

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις