Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Ο κ. Τσίπρας παραπλανά συνειδητά τον ελληνικό λαό

Θανάσης Νταβλούρος: Ο κ. Τσίπρας παραπλα...

Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ για την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Ομολογώ ότι ακούγοντας τον κ. Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και των δώδεκα συνιστωσών του έμεινα έκπληκτος.

Ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του υποσχόμενος στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό παροχές και ενισχυτικά μέτρα που ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι “λεφτά υπάρχουν”, ενώ ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου της δεκαετίας του '80 τα δίνει όλα για να δείξει ότι είναι άξιος συνεχιστής της δημαγωγίας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Φορώντας απροκάλυπτα το μανδύα του λαοπλάνου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά συνειδητά τον ελληνικό λαό, αφού στην ομιλία του, κι ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ακυρώσει το Μνημόνιο, παραδέχθηκε ευθέως ότι “θα ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και πως σε ό, τι αφορά τη βιώσιμη αντιμετώπιση της κρίσης δημόσιου χρέους της χώρας θα αναζητήσει ευρωπαϊκή λύση”.

Είναι απολύτως καταονητό ότι ο κ. Τσίπρας φάσκει και αντιφάσκει, ενώ δεν διευκρίνισε ποια ευρωπαϊκή λύση θα αναζητήσει και κυρίως από πού θα την αναζητήσει, από τη στιγμή που οι ευρωπαίοι εταίροι μας επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι η χρηματοδότηση της χώρας εξαρτάται άμεσα από την απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης.

Θέλω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός, και κρίση έχει, και μνήμη έχει, για να μην πέσει θύμα της παραπλάνησης, του λαϊκισμού και της ανέφικτης παροχολογίας του κ. Τσίπρα.

Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου σηματοδοτούν την ώρα της ευθύνης για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες έναντι της σωτηρίας της χώρας, που περνάει μέσα από την υλοποίηση των υπεύθυνων και ρεαλιστικών 18 μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις