Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς γνωρίστηκαν ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου

Πώς γνωρίστηκαν ο Νίκος Αναδιώτης και η ...

Η Πατρινή Βίκυ του έκλεψε την καρδιά όταν σε φωτογράφηση του Αιγιώτη μοντέλου και ηθοποιού του περιποιήθηκε τα μαλλιά

Ο γοητευτικός 29χρονος γυμναστής, μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης από το γειτονικό Αίγιο είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός και δημοφιλής, έχει κάψει πολλές καρδιές και έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο ρόλος του γυναικοκατακτητή Μηνά στο σήριαλ «Βασιλιάδες» του Mega όπου υποδύεται ένα λαικό παιδί που κάνει ένα σωρό δουλειές από υδραυλικός και μηχανικός αυτοκινήτων μέχρι κηπουρός.

Επίσης στη σειρά εμφανίζεται ουκ ολίγες φορές χωρίς την μπλούζα του αποκαλύπτοντας τους γραμμωμένους κοιλιακούς του και το υπέροχο σώμα του. Ακόμα στα πιο τελευταία επεισόδια τον είδαμε να υποκύπτει στο φλερτ της νεόπλουτης Τιτίκας βλάχου-Κανελλοπούλου (στο ρόλο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου).

Πάντως όπως έγραψε και το gossip.tv, μπορεί ο μελαχρινός γόης από το Αίγιο να έχει αποκτήσει αναρίθμητες θαυμάστριες που να παραληρούν, εκείνος ωστόσο δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για την σύντροφό του, την Πατρινή Βίκυ Σταματοπούλου, μία σεμνή όμορφη κοπέλα που εργάζεται σε ένα από τα γνωστόστερα και κεντρικότερα κομμωτήρια της Πάτρας.

Ο Νίκος Αναδιώτης που είναι περιζήτητος αυτό το διάστημα και έχει δεχτεί πρόταση να παίξει μέχρι και στο θέατρο και τον κινηματογράφο,  είναι τόσο ερωτευμένος με τη Βασιλική (Βίκυ) Σταματοπούλου  που ήδη όπως λέγεται, της έκανε πρόταση γάμου. Ο Νίκος Αναδιώτης που είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ενώ αυτό το διάστημα προσπαθεί με τα χίλια ζόρια, λόγω έλλειψης χρόνου, να τελειώσει και το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του ότι μέχρι πρότινος ήταν τελείως ανέμελος και ορκισμένος εργένης αλλά γνωρίζοντας την Πατρινή αγαπημένη του εδώ και περίπου 2 χρόνια άρχισε να αναθεωρεί πράγματα και να σκέφετται σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει τη δική του οικογένεια.

«Δεν ήμουν τρελαμένος με γάμους και παιδιά, μέχρι τη στιγμή που γνώρισα τη Βίκυ και κατάλαβα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα. Γνωριστήκαμε στο Ρίο, σε μια φωτογράφιση, όπου επιμελήθηκε τα μαλλιά μου, και έκτοτε γίναμε αχώριστοι. Για ταξίδι του μέλιτος λέμε να πάμε στο Ρίο αλλά αυτή την φορά, το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη του στο περιοδικό Tvbox.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight